Viis paari, kelle suhe ei pea kuigi kaua vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armumine ja vastuarmastuse kogemine on imeline. Kellele ei meeldiks käest hoida, armsaid sõnumeid saada ja oma elu imetoreda inimesega jagada. Aga tõenäoliselt on paljud meist kas kõrvalt näinud või olnud ise suhetes, mis on juba alguses hukule määratud. Naine huvitub vaid mehe rahast; mees on liiga klammerduv; nad mõlemad armastavad probleeme tekitada. 

Kas sulle tundub, et sa oled hetkel sellises suhtes? Loe järgmisi näited ja mõtle, kas need iseloomustavad sinu armusuhet või mitte, kirjutab YourTango.

1. Klammerduja(d)

«Sul on 15 uut sõnumit.» Kuidas see võimalik on? Te nägite teineteist alles viie minuti eest. Kahjuks on see aga täiesti tavaline, kui oled suhtes klammerdujaga. Mõned inimesed kipuvad unustama, et telefonikõnede ja sõnumitega liialdamine ei muuda neid nunnumaks, vaid jätab kergelt hullumeelse mulje.

Nõuanne klammerdujale: mitte kedagi ei huvita sinu täpne päevakava ega see, mida sa oled päeva jooksul suutnud korda saata. Nõuanne tema partnerile: lülita telefon välja või ürita see suhe lõpetada.

2. Sõltujad

«Hmm... ma ei tea, mis värvi tualettpaberit osta, peaksin vist mehele helistama.» Armas naine, kuigi sul on head kavatsused, ei tasu meest selliste küsimustega küll segada, kuna tõenäoliselt on tal täiesti ükskõik.

Sellises suhtes olevad inimesed sõltuvad teineteisest. Nende jaoks mõjub depressiivselt see, kui nad peavad kasvõi tunnikese lahus olema. Nõuanne: leidke omale hobid.

3. Kullakaevaja ja rikkur

See paar on koos vaid ühel põhjusel: suur pangaarve. Selles veidras suhtes supleb üks partneritest rahas, samas kui teisel on suured võlad. See tekitab nende vahel alati tuliseid vaidlusi. Kahjuks tehakse selles suhtes palju hinnalisi kinke, et oma «armastust» hoida. 

Nõuanne: kuluta raha mõistlikumalt ehk iseendale. Vaata, kuidas see teie suurele «armastusele» mõjub.

4. Laiskvorstid

«Me peaaegu ei räägigi omavahel. Käima harva väljas ja meie voodielu on välja surnud.» Kas sa räägid oma toakaaslasest või kallimast?

Selle paari suhe on ammu läbi, kuid nad ei taha seda tunnistada. Miks? Sest nad on laisad. Nad on nii kaua koos olnud, et selline asjade korraldus on nende jaoks ülimugavaks muutunud. Nad ei taha proovida oma suhet päästa ja toovad ettekäändeid, kui keegi seab nende suhte kahtluse alla.

Sellele paarile polegi nõuandeid jagada, sest kui nad ise on juba alla andnud, miks peaksid teised nende nimel vaeva nägema? 

5. Draamakuninganna(d)

«Ma ei räägi temaga enam kunagi, meie suhe on läbi!» Päev hiljem: «See oli arusaamatus, meil on kõik hästi.» Hästi? Oled sa selles ikka kindel?

See paarike on väga väsitav. Nad armastavad teineteist. Nad vihkavad teineteist. Nad lähevad lahku. Nad lepivad ära. Kahjuks jagavad nad oma dramaatilise suhte üksikasju teistega sotsiaalmeedias. Nõuanne: otsustage lõpuks ära ja olge õnnelikud. Kas koos või eraldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles