Moemängud kasukaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Põhjamaa heitlikus talves peab ühel päeval olema valmis kandma kummikuid ning vihmaülikonda, kuid juba järgmine päev võib paukuda käre pakane. Kuidas end selleks viimaseks juhuks kõige paremini ette valmistada? Õige vastus: hangi endale kasukas!

Peab ütlema, et kasukas on üks igati edev ese. See tõmbab tähelepanu ja seega eeldab kandjalt ka ehk pisut edevamat iseloomu. Seega võib frivoolsusele gaasi juurde anda ka ülejäänud riietuses, kirjutab Ooolala moeblogi.

Anna Dello Russo. Foto: SIPA
Anna Dello Russo. Foto: SIPA Foto: PLV/SIPA/PLV/SIPA

Kindlasti on oluline tajuda hea maitse piiri. Piisab ühest väga julgest ja silmapaistvast riietusesemest ning rohkem polegi tarvis. Selge on, et iga naine sellise riietusega kodust välja ei astu. Anna Dello Russo aga kiidaks ilmselt heaks!

Vanade Hollywoodi filmistaaride stiilis klassika ei lähe kunagi moest! Maani lehviv kleit, punased huuled, sädelevad kivikesed ja, loomulikult, kasukas! Kasukas ise ei pea olema sugugi eriline. Lõige on erakordselt lihtne ning puuduvad täiendavad detailid, kuid kogutervik on ikkagi ülimalt efektne ja glamuurne.

Muide, kes plaanivad soetada endale naturaalset kasukat, võiksidki valida mõne sarnase - lihtsa lõike ja väheste detailidega. Miks? Et oleks võimalikult vähe mõjutusi praegusest trendidest, sest nii pole muret, et täna väga trendikas kasukas juba paari aasta pärast lootusetult nõmedana näib.

Pruun lihtsalõikeline kasukas sobib nii minimalistidele kui pisut boheemlaslikumat joont eelistavatele naistele. Tegelikult ei ole siin ühe mõnusa igapäevase riietuse kokku panekuks mingit erilist mõtlemist tarvis. Lemmikteksad, mõnus soe kampsun, ratsastiilis saapad ning klassikalise joonega kott on lihtsad ja ilusad ning midagi muud juurde ei vajagi.

Kokkuvõtvalt on mul ülimalt hea meel, et kasukas on moepilti tagasi jõudnud ning, et ka neil, kes sulejopesid ei armasta, on võimalik end soojalt ja stiilselt riidesse panna.

Kuidas sina kasukatesse suhtud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles