Kümme üllatavat saladust, mida mehed jagavad vaid oma semudega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ütlevad naistele sageli asju, mida naised nende arvates kuulda tahavad, kuid nad teevad seda väga lihtsal põhjusel: naised on ju need, kes otsustavad, kas või millal seksida. Naised ütlevad, et nad eelistavad, et mees oleks aus, aga kui mees räägib ausalt oma tunnetest ja mõtetest, ei meeldi naisele, mida ta kuuleb.

YourTango pani kirja kümme üllatavat saladust, mida mehed jagavad julgelt oma semudega, aga mitte oma naistega.

1. Kõik keerleb ümber seksi. Meestele meeldib seks, meestele meeldib mitmekülgsus. Meestele meeldivad naised, kes naudivad seksi, mitmekülgsust ja kes on aktiivsed voodipartnerid.

2. Naine ärgu oodaku romantikat, kui ta muudab mehe elu masendavaks. Kui soovid mehega kaisutada, ära nori tüli sellepärast, et ta jättis prilllaua jälle üles.

3. Mehed suhtuvad kirglikult asjadesse, mis naistele ei meeldi. Üldiselt on nii, et kui mees väidab, et talle ei meeldi animafilmid, märulifilmid, mootorrattad, sport, relvad, «Simpsonid» või õlle joomine, võid kindel olla, et ta valetab sulle.

4. Meestele ei meeldi naiste meelelahutus. Paljud mehed tunnistavad, et nad ei naudi romantiliste komöödiate vaatamist, kuid on seda siiski koos naisega teinud, kuna siis on ehk lootust, et naine leebub ja nõustub vahekorraga.

5. Päevas on vaid 24 tundi. Kaheksa tundi kulub magamisele, kümme tundi tööle, kaks tundi töö ja kodu vahel liiklemisele, 90 minutit jõusaalile, 90 minutit söögitegemisele/söömisele/nõude pesemisele ja vaid üks tund «meie» jaoks. Vaata, et su ootused oleksid realistlikud.

6. Naiste käed, jalad, pepu või muud kehaosad on külmad. Ära arva, et mees on sinu isiklik «soojakott».

7. Mida seksikam on naine, seda leplikum on mees. Tõesti, mehed on valmis ilusale naisele veidike pugema lootes, et see garanteerib seksi.

8. Kui naine ütleb, et ta tahaks rääkida, kuuleb mees: «Ma olen su peale pahane.» Mehed teavad, et naised ei taha kunagi rääkida asjadest, mis mehi huvitavad (nt spordist), seega aimab mees, et see vestlus toob kaasa jututeemasid, mida nad väga arutada ei tahaks. Tee mehele aeg-ajalt heameelt ja räägi asjadest, mis talle reaalselt huvi pakuvad. Mehed peavad seda ju kogu aeg tegema (mõtle kohtingute peale).

9. Meestele ei meeldi kohtamas käia, kuna nad peavad valetama. Mehed ei naudi valetamist. Nad ei jaksa ära oodata, millal nad on lõpuks naisega abielus ja saavad talle muretult tunnistada, et tegelikult neile ei meeldi Bridget Jonesi filmid. Meeste arvates on kõige õnnelikumad päevad need, kui nad ei pea seksi nimel valetama.

10. Trenn ei lähe arvesse, kui see ei pane sind higistama. Naine võib mehele kurta, et joogatunnid on rasked, kuid mees ei võta seda tõsiselt, kuna ta teab, et kõik naised on seal tunnis täismeigiga ja higistavad minimaalselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles