Seks, mis läks paarile kalliks maksma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Peter Cousins ja Dawn Reed on kaks tavalist britti, kes töötasid ajutiselt Nevada osariigis ühes rantšos kokkadena. Ühel päeval otsustas paarike kuumaveeallikas seksida, kuid nad ei osanud aimatagi, et see väike seiklus võib neile väga kalliks minna.

Nimelt sai Cousins vahekorra ajal südamerabanduse, aga rantšo asus niivõrd kaugel, et seal polnud mobiililevi, seega pidi Dawn Reed jooksma umbes 4,8 kilomeetri kaugusele, et abi kutsuda, kirjutab RedBook Magazine.

Lõpuks tuli kiirabi helikopteriga Cousinsile järgi, kuid haiglas selgus, et kuna mehel polnud reisikindlustust, oli tema haiglaarve koguni 250 000 dollarit. 

Cousins ise ei suhtunud suurde summasse sugugi murelikult: «See oli mu elu kõige kallim seks... Ma ei unusta ilmselt kunagi seda summat, kuid seks oli seda väärt. Seks on alati seda väärt.»

Kahjuks pidi mees naasma Suurbritanniasse, et arstid saaksid tema eest hoolt kanda. Reed jätkas aga töötamist USAs ja paar läks lahku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles