Laine Randjärv kaotas Simeonsi dieediga üle kümne kilo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilin Sikkali pidulike kleitide kollektsiooni GRACE tuluõhtu. Fotol Laine Randjärv.
Marilin Sikkali pidulike kleitide kollektsiooni GRACE tuluõhtu. Fotol Laine Randjärv. Foto: Maksim Toome

Riigikogu aseesimees ja koorijuht Laine Randjärv (50) rääkis Naistelehele, et on varemgi proovinud erinevaid dieete ja osalenud paastulaagris, kuid nüüd avastas enda jaoks 40 päeva kestva Simeonsi dieedi, mida läbi tehes kaotas kokku üle kümne kilo.

«Enne kui ma sellega tegelema hakkasin, uurisin tuttavatelt arstidelt, ega see tervisele kuidagi liiga tee,» selgitas Randjärv. «Usaldust sisendas see, et dieedi taga on Prantsuse arst Albert T. W. Simeons, kes oli ametilt edokrinoloog.»

Range Simeonsi dieedi ajal võib süüa päevas kõigest 500 kilokalori piires ja vaid ette nähtud toiduvalikut, milles on suur roll valkudel. Dieet kestab 40 päeva ning sellele järgneb kolmenädalane taastumisperiood.

Laine allavõtmine vastas täpselt dieedi lubadustele. «Esimese nädalaga võtsin lausa seitse kilo alla. Kokku kaotasin üle kümne kilo,» teatab ta. «Küsimus on ju eesmärgi püstitamises, selles, kuidas ma tahan end 40 päeva pärast tunda. Lõppude lõpuks on kaks kuud ju nii lühike aeg.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles