Neli mõtet, mis ei lase kurvikamatel naistel armastust leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ära süüdista oma vööümbermõõtu selles, et sul pole õnnestunud veel armastust leida. Asi pole sinu kaalus, asi on su mõtlemises.

Paljud kurvikamad naised ei leia armastust, kuna nad on suutnud end veenda selles, et suuremaid naisi ei armastata eriti. Selline mõtteviis on aga vale. Kui soovid tuua oma ellu rohkem armastust ja õnne, muuda oma mõtteviisi, soovitab YourTango.

Järgnevalt on välja toodud neli mõtet, mis ei lase kogukamatel naistel sageli armastust leida.

1. Mitte keegi ei tunne minu vastu huvi, kui ma näen selline välja

Naised tunnevad oma välimuse pärast ebakindlust ja paljud naised pelgavad, et mehed ei tunne nende vastu huvi, kuna nad pole piitspeenikesed. Kui praegusel ajal meedias ja ka tänavapildis ringi vaadata, siis seksikaks peetakse ikkagi ju saledaid naisi. 

Kogukamad naised võivad kogu hingest soovida saledamat figuuri, kuna nende arvates vaataks mehed neid siis rohkem. Nad ei taha omale justkui tunnistada, et tegelikult leidub veel palju teisi kurvikama kehaehitusega naisi, kes on armastavates ja heades suhetes. Sellele ei mõelda, sest need naised on suutnud end veenda, et nende välimusega on midagi tõsiselt korrast ära. 

2. Kui ma võtan kaalust alla, siis olen valmis kohtingutel käima

Paljud ülekaalulised inimesed usuvad, et dieedipidamine ja kaalulangetamine lahendavad kõik nende probleemid. Ent suurem osa inimestest ei mõista, et asi pole nende kehas, vaid pigem mõtlemises. Sa võid kaalust alla võtta, nägus mees kutsub su välja, teeb sulle komplimente ja isegi puudutab sind, aga siis halvab sind hirm. «Mis siis saab, kui ma hakkangi talle meeldima ja ma ajan kõik untsu?» küsid endalt ja tunned paanikat.

Pärast (suurt) kaalulangetust võib inimene tunda end oma kehas võõrana. Ta võib oma välimusega rahul olla, ent ta ei tunne end normaalselt. Samuti hakkab ta mõtlema sellele, et kas nüüd ei peaks ta olema probleemidest prii? Lisakilod on ju kadunud. 

3. Armastus pole minu jaoks

Ebakindluse tõttu võivad paljud kurvikamad naised uskuda ka seda, et keegi ei saa neid armastada ja et nad ise pole ka võimelised teisi armastama. Esimene samm parema elu suunal on see, kui sa teed omale selgeks, mis on tõeline armastus. See ei seisne seksis, ilus ega välimuses. 

Kui sa muutud armastuse suhtes avatumaks, siis märkad peagi, et sinu suhtlemine teistega muutub. Sa õpid end rohkem usaldama ega karda äraütlemist enam nii väga, kuna sinu sees on midagi võimsat - tingimusteta armastus enese vastu. 

4. Armumine muudab mind täielikuks

Üks asi on teiste armastamine, kuid hoopis teine asi on iseenda armastamine. Enesearmastus tähendab teadmist, et su elul on kindel mõte ja et sa hindad end kõrgelt ning mõistad, kuidas see valgustab kõike sinu ümber. Enesearmastus õpetab mõistma ka seda, et selleks, et olla täielik ja täiuslik inimene, ei ole sul tarvis teiste armastust võita. Sa juba oled täielik, hoolimata oma kehakaalust või suhtestaatusest. 

Kehakaal võib valmistada palju probleeme, kui soovime kohtingutel käia ja armastust leida, aga mitte sel moel, nagu oleme siiani arvanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles