Galerii: noored moekunstnikud näitasid oma loomingut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ontic Beauty Lounge ja KutshiMutshi korraldasid juba teise ühisürituse «Ilutaevas», kus esitlesid oma kollektsioone kaks noort moekunstnikku Terje Tuisk ja Svea Mäesalu.

Terje Tuisk üllatas publikut kelmikate selga sügavalt paljastavate lõigetega, mis mõjusid ühtaegu nii tütarlapselikult kui ka võrgutavalt. Värskendava üllatuse pakkusid ka kollektsiooni pliiatsseelikud koos õrnalt naba paljastavate pluusidega, mida julgemad võiksid kahtlemata tavapärase kleidi asemel valida. Tema enda sõnul on pidulikud kleidid valminud ainueksemplaridena, mis välistab võimaluse, et samasuguse kleidiga võiks keegi veel peol vastu tulla. Sobiva suurusnumbri puudumisel on disaineritelt võimalik tellida samalõikelist kleiti, kuid sellisel juhul valmib uus kleit juba uue värvikombinatsiooni või kangaga.

Svea Mäesalu maani voogavad õhulised kleidid kõnetasid naiselikkust hindavat publikut. Romantilisi lõikeid ning pitsilisi detaile tasakaalustasid selged ja puhtad värvid. Kollektsioon mõjus detsembrikuiselt sumeda ja unistavana.

Üritusel esitletud kleitidega on võimalik tutvuda KutshiMutshi disainipoes, kus hea meelega aidatakse juurde valida ka ideaalselt sobiv ehe Eesti disainerite loomingu seast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles