Vaata, millised olid lõppeva aasta populaarseimad parfüümid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aasta lõpus on ikka kombeks kokkuvõtteid teha, seetõttu vaatame üle just need parfüümid, mis tekitasid selle aasta jooksul lõhnafännide seas kõige rohkem elevust ning tõusid klientide lemmiku staatusesse, kirjutab Hooaeg

Hõrgud aroomid meestele

Dior Homme Cologne

Diori lõhnalooja Francois Demachy meistriteos on ajatu ja üllatav. Lõhna iseloomustab maskuliinsus, hooletu elegants ja lihtsus, selles on tunda nii sensuaalset valget muskust kui ka värskeid bergamoti- ja tsitrusenoote. 

Hermès Terre D’Hermés EdT

2009. aastal Hermès’i moemaja Nina, Jean-Claude Ellena loodud meesteparfüüm on tänaseks võitnud mitmeid lõhnaauhindu ja saanud juba vaat et legendiks. See on puidune küpreelõhn, hurmav aroom, milles lisaks puidunootidele ka greipi ja apelsini.

Chanel Allure Homme Sport EdT

Chaneli Nina Jacques Polge otsustas parfüümi üles ehitada neljale tahule, milleks on värskus, sensuaalsus, vürtsikus ja puidusus. Kõik need neli kokku liites saamegi sportliku ja energiaküllase, ent samas võrgutava ja ülimalt meheliku aroomi. 

Chanel Allure Homme Sport.
Chanel Allure Homme Sport. Foto: tootja

Trussardi My Land EdT

Elegantne parfüüm, mis pühendatud Milanole ning milles sensuaalsed puidu- ja nahanoodid tõusevad esile klassikalise, modernse sõnajalanoodi taustal. Külgedelt ehtsa nahaga kaetud parfüümipudeli disaini autor on kuulus Itaalia arhitekt Antonio Citterio.

Giorgio Armani Acqua di Gio EdT 

Inspireeritud Sitsiilia saare Pantelleria – mis on härra Armani lemmikpuhkusekoht – ilust. Selles on vee ja tuule ja vabaduse hõngu ning muskuse, sidruni ja rosmariini noote.

Lilli ja sära naistele

Chanel Chance EdT

Kerge ja rõõmus lillearoomide segu, mis lõhnab hunnitult roosa pipra, sidruni, ananassi, jasmiini ja patšuli ning vetiveri järele.

Trussardi My Name EdP

Veetlev ja mahedalt võrgutav, sõltuvust tekitav lõhnaeliksiir, mis lubab sul end tunda ilusa ja säravana kohe ning praegu! Uues lõhnavees on tunda valget kannikest, sirelit, muskust ja vanilli ning selle reklaamikampaanias särab Trussardi moemaja peadisainer Gaia Trussardi.

Giorgio Armani Sì Intense EdP

2013. aastal loodud Sì jõulisem versioon, parfüüm tugevale ja kirglikule naisele, kes on julge ega karda riskida. Tänapäevase küpreelõhna Sì Intense aroomidest avaldub esimesena mustasõstranektar, millest kumavad läbi mandariini ja bergamoti värskus ning freesia pehme puudutus. Ühtlasi ühinevad lõhnas mairoosi ja neroli aroom, mida toetavad davana ja osmantus. Lõpliku harmoonia loovad patšuli-, vanilli- ja puidulõhna varjundid. 

Giorgio Armani Sì Intense.
Giorgio Armani Sì Intense. Foto: tootja

Hugo Boss Ma Vie EdP

Parfüümi reklaamnäoks on tuntud näitlejatar Gwyneth Paltrow ja see on inspireeritud rõõmust, mida pakub kõrvaleastumine igapäevarutiinist, aja mahavõtmine ja lihtsalt enda jaoks võetud hetke nautimine. Aroomis on põhirõhk kaktuseõiel, mille rohelisele värskusele on kaaslaseks roosad lilled ja seedripuu.

Nina Ricci Nina L’Eau EdT

Olivier Crespi loodud võluv tualettvesi on loomulikult väga värske, ent selles on ka pehmet naiselikkust, mille lisavad lõhnale õunaõied, gardeenia ja valge muskus.    

Eksklusiivselt lõhnatoast

Montale Chocolate Greedy EdP

Nii meestele kui ka naistele mõeldud parfüümvesi on tõeline aroomide kokteil! Orientaalses lõhnas on tunda nii vanilli kui ka kakaod, tonkauba, apelsini ja kuivatatud puuvilju.

Juliette Has a Gun Lady Vengeance EdP

Parfüüm, milles rokk kohtub romantikaga! Omanäolises ja erilises lõhnaloomingus segunevad Itaalia rooside, vanilli ja patšuli aroomid.

Juliette Has a Gun Lady Vengeance.
Juliette Has a Gun Lady Vengeance. Foto: tootja

Creed Aventus Millesime EdT

Maskuliinne tualettvesi, milles mängivad peaosi jasmiin, õun, mustsõstar ja muskus.

Maison Martin Margiela (untitled) EdP

Tõeliselt «roheline» parfüüm. Selles on värskust ja salapära ning seedripuu ja muskuse hõngu.

Serge Lutens Fille en aiguilles EdP

Meie aja ühe geniaalseima lõhnalooja parfüüm, soe ja intensiivne aroom, milles nii puuviljaseid kui ka puiduseid noote.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles