Tõelise härrasmehe kombed, mis võtavad naise põlvist nõrgaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Praegusel ajal on levinud hilisõhtused «seksikõned», truudusetus ja üheöösuhted, seega pole mingi ime, et kohtingumaailm mõjub paljudele kurnavalt. Naised seavad end mõttes valmis kõige hullemaks, tehes uue mehega tutvudes väga väikeseid samme, kuna nad kardavad, et mees võib tahta just mõnda neist eelpool nimetatud asjadest.

Seetõttu on väga värskendav aeg-ajalt kohtuda meestega, kes käituvad kui tõelised härrasmehed. Neist õhkub viisakust ja need mehed tuletavad naistele meelde, et maailmas leidub veel palju toredaid inimesi. Naise südame võitmiseks ei pea nägema kõvasti vaeva või kulutama palju raha. Sageli piisab vaid sellest, kui mees on siiras ja näitab naise vastu huvi välja, kirjutab Elite Daily.

Hoolimata laialt levinud arvamusele, pole härrasmehed veel välja surnud. Järgnevalt on välja toodud mõned härrasmeestele omased kombed, mis naisi võluvad.

1. Uste avamine. Mees, kes tuleb enne sind autost välja, et sulle autouks avada, on tõeliselt hea leid. Mees tahab, et sul oleks võimalikult mugav, seega oska tema panust hinnata.

2. Sinu perega aja veetmine. Mees, kes tunneb huvi sinu lapsepõlvefotode vastu, õpetab su väiksele vennale mõnda pallimängu või teeb su emale komplimente hea toidu eest, tahab sinuga pikaks ajaks kokku jääda. Need on väikesed, kuid väga kõnekad märgid.

3. Romantiliste filmide vaatamine. Kui mees on nõus tulema sinuga kinno vaatama filmi, mis talle huvi ei paku, kuid ta teab, et sulle see meeldib, siis see toob talle kindlasti kenasti plusspunkte (punktide arv kasvab veel enamgi, kui mees on suuteline terve filmi ilma vingumata ära vaatama).

4. Lillede kinkimine. Väga kena, kui mees saadab sulle valentinipäeval kontorisse suure lillekimbu, aga veelgi kenam on see, kui mees tuleb keset töönädalat koju ja toob sulle lillekimbu, kuna tundis sinust päeva ajal puudust.

5. Kõnnitee ääres kõndimine. Kui jalutad mehega tänaval, kumb teist on kõnnitee ääre pool, kas sina või mees? Võimalik, et sa pole seda tähelegi pannud, aga kui mees eelistab ise kõndida autotee pool, siis see näitab, et ta on tõeline härrasmees.

6. Lauba suudlemine. Pikaajalises suhtes olevad naised teavad, et kui mees teeb neile laubale musi, annab see väike žest kindlustunnet.

7. Auto tankimine. Kui mees hoolitseb selle eest, et sinu auto bensiinipaak oleks kogu aeg täidetud, siis see näitab, et teda on õpetatud naisi austama ja nende eest hoolitsema. 

8. Mantli selga aitamine. Naised on võimelised ise end riidesse panema, aga tõeline härrasmees aitab alati naisele mantli või jope selga. 

Need väikesed žestid näitavad, et mees hoolib sinust. Härrasmehed pole veel kuskile kadunud, tuleb vaid osata neid märgata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles