Viis seksikat tegevust nädalavahetuseks, mida kodus nautida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Väljas läheb kohe-kohe üsna külmaks, seega ilmselt tahavad paljud meist koduseinte vahel soojas mõnuleda. Aga see, kui tahate partneriga kodus aega veeta, ei tähenda veel seda, et te ei tohiks midagi lõbusat teha.

Women's Health Magazine pani kirja mõned seksikad tegevused, mida võiks kallimaga koos nädalavahetusel kodus nautida.

  • Valmistage koos süüa

Ärge minge välja restorani raha kulutama. Kui veedate nädalavahetuse kodus, siis ei pea te isegi pidžaamasid seljast võtma. Koos söögitegemise tulemusel võib sündida palju maitsvaid roogasid ja see tegevus ise võib olla väga romantiline. Avage veinipudel, pange hea muusika mängima, andke teineteisele erinevaid toiduaineid proovida ja aeg-ajalt kinkige teineteisele ka paar kuuma suudlust. 

  • Mängige mõnda seksikat mängu

Lauamängud võivad olla ju lõbusad, aga muutke need enda jaoks veidike põnevamaks. Proovige näiteks stipp-pokkerit või alasti Twisterit. Võite vabalt välja mõelda ka mõne oma mängu.

  • Minge koos vanni

Mis oleks mõnusam, kui koos kallimaga kuumas ja lõõgastavas vannis mõnulemine? Miks peaks keegi tahtma üldse kodust lahkuda, kui saab midagi nii head nautida? Pange küünlad põlema, avage vahuvein ja lisage vanniveele vannisoola või -vahtu. 

  • Tehke nimekiri seksuaalsetest asjadest, mida soovite proovida

Võtke pliiatsid ja paberid kätte ning kirjutage üles kõik seksikad tegevused, mida tahaksite veel proovida. Kui olete valmis saanud, vahetage pabereid ja vaadake, milliseid tegevusi saaksite nüüd ja kohe hakata nimekirjast maha tõmbama. 

  • Proovige voodis uut asendit

Kui olete otsustanud veeta päeva või kaks kahekesi kodus, siis miks mitte seksida vahelduseks asendis, mida te pole eelnevalt proovinud. Võib-olla leiate uue lemmikasendi, mis lisab teie voodielule kindlasti vürtsi. Jagage omavahel seksuaalseid fantaasiad, äkki on partner valmis sinu omasid ellu viima või vastupidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles