Lugejamäng: kirjuta välismaa tänavamoest ja võida lahe auhind Lennusadamalt

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas oled reisides imetlenud välismaa naiste head stiilitunnetust? Või on sulle pigem tundunud, et Eesti tänavapilt on parem kui mõnes teises riigis? Arvad, et mõni moesuund võiks ka meie naisteni jõuda?

Kirjuta meile, millise mulje on sulle jätnud välismaa tänavamood, mida võiksid Eesti naised sellest õppida või vastupidi, mille poolest võiksid meie naised olla teistele eeskujuks. Saada oma mõtted aadressile naine@postimees.ee. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Parima kirja saatja saab sõbrannadega minna Lennusadamasse ja veeta ühe mõnusa õhtu nautides lõbusat programmi «Õhtune suplus meremoes»

Programmist lähemalt:

«Õhtune suplus meremoes» on meelelahutuslik programm, mis pakub nii uusi teadmisi, häid näpunäiteid riietumiseks kui võimalust ise tunda end meremoe loojana!

Lennusadamasse jõudes tervitab saabujaid Lennusadama külastusjuht, kellega koos suundutakse näituse «Meri riidekapis» alale. Tervitusjoogi saatel räägitakse eesootavast õhtust ning seejärel sukeldutakse koos külastusjuhiga meremoe klassikasse. Külastuse käigus uuritakse, mil moel on meri mõjutanud meie riietusstiili ja inspireerinud Eesti disainerite ning moekunstnike loomingut. Lisaks peatutakse pikemalt supluskultuuri ajalool ja rannamoel ning testitakse riiete tormikindlust alati elevust tekitavas tuulekambris. 

Kui ülevaade merenduse mõjust riietusele ning moele tehtud, avaneb külalistel võimalus omal käel üks mereteemaline moe-show kokku panna. Külalised juhatatakse moe-show backstage’i, kus on kaetud laud meremoeliste suupistetega ning üles riputatud lai valik meremoega seonduvaid riideid. Need, kes modellina üles astuda ei soovi, saavad harjutada kätt stilistina ning oma kaaslased riidesse panna. Erinevate kleitide selga proovimiseks tasuks kaasa võtta ka kontsakingad. 

Moe-show tipphetk saabub catwalk’il, kus efektsed triibumustrilised kollektsioonid jäädvustatakse ka piltidele. Sobilik paik moepiltide tegemiseks on ka üleni triibulises triibutoas. Programmi lõpus vaadatakse üheskoos meeleolukaid pilte moe-show'st ning kõik õhtu jooksul tehtud pildid antakse ka külalistele mälupulgal kaasa.

Programm on mõeldud 3-8 inimesele ja see sisaldab: 

  • tervitusjook saabumisel;
  • meremoele keskenduv ekskursioon;
  • suupisted;
  • moe-show jaoks vajalikud riided ja inventar; 
  • fotode tegemine Lennusadama külastusjuhi poolt;
  • fotod mälupulgal;
  • iseseisvat muuseumikülastust enne ja pärast programmi.
Copy
Tagasi üles