12 asja, mis on hullemad kui petmine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba magab!
Juba magab! Foto: SCANPIX

Paljude jaoks tähendab petmine seda, et suhe on läbi. Kuidas saaksid partnerit uuesti usaldada, kui ta on vahepeal loonud suhte kellegi teisega?

Aga on asju, mis võivad olla petmisest hullemad. Redditi kasutajad avaldasid arvamust, mis on nende arvates petmisest hullem. Siin on nende 12 vastust.

  1. Kui üks partneritest annab lihtsalt alla. Petmine on parem sellest, kui partner ütleb: «Ma ei tea, ma lihtsalt ei armasta sind enam…»
  2. Petmisest rohkem haiget teeks see, kui naine puistab südant mõnele teisele mehele (kes pole ta isa).
  3. Kui partner kooriks mind rahast paljaks. Petmine tähendaks ainult seda, et ta otsis seksuaalset rahuldust. Rahaga jamamine näitab aga seda, et ta on valmis mind laostama.
  4. Narkosõltuvuse või muu taolise probleemi varjamine.
  5. Kui naine ütleks mulle, et ta ei taha mind oma tulevaste laste isaks.
  6. Kui ma saaks teada, et naine on mõnda minu isiklikku saladust kellegagi jaganud ilma, et ma oleks selleks nõusolekut andnud.
  7. Valetamine. Ausõna, kui sa jood end täis ja seksid kellegi teisega, mis seal siis ikka. Juhtub. Mulle meeldiks, kui sellised asjad ei juhtu, aga mis teha. Sa räägid mulle ausalt sellest? Olgu, saame üle. Sa valetad? Meie suhe on läbi. Inimesed alahindavad ausust suhtes.
  8. Kui partner pöörab lapsed minu vastu. Ma ei tea, kuidas ma sellega toime tuleks.
  9. Kui partner räägiks minust mu vanematega ilma minu teadmata.
  10. Pidev valetamine. Üks asi on see, kui mees valetab korra, aga kui ta valetab mulle aastaid ja ma saan sellest hiljem teada, teeks see rohkem haiget kui kõrvalsuhe.
  11. Kui partner annaks oma perele raha ilma minu teadmata. Kui mina olen pere ainuke teenija, siis naine ei peaks jagama minu raha oma pereliikmetele, kes ei viitsi tööd teha.
  12. Kui partner ütleks mulle, et ma ei meeldi talle inimesena.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles