Kuus reeglit, mida järgivad edukad inimesed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Edukate inimeste puhul jääb alati mulje, et tegemist on kõigutamatute tegelastega, keda ei murra miski. Kuigi edukad inimesed võivad jätta kohati lausa ebamaise mulje, järgivad nad tegelikult teatud reegleid, mis aitavad neil paremini toime tulla.

  • Neil on kindel päevaplaan

Edu tagab see, kui sul on kindel plaan, oled paika pannud kindlad kellaajad, millal midagi teha, ärkad alati õigel ajal, kontrollid oma e-kirju, lepid kokku kohtumisi, teed trenni jne. Kui su päevakavas on kõik need asjad, siis töötad sa tunduvalt tõhusamalt. Proovi paar nädalat järgida kindlat päevakava ja märkad, et sinu ellu tuleb üha rohkem häid asju, kirjutab Cosmopolitan.

  • Nad otsivad uusi tutvusi

Edukad inimesed otsivad alati võimalusi, kuidas luua uusi sõprussidemeid. Ole avatud erinevatele kutsetele, külasta konverentse ja seminare, kus võid tutvuda uute inimestega, kes tegutsevad sinuga samas valdkonnas.

  • Nad usaldavad oma sisetunnet

Elus tuleb sageli teha riskantseid otsuseid. Ja tundub, et kõige edukamatel inimestel on salapärane kuues meel, mis aitab neil langetada õigeid valikuid. Tegelikult usaldavad nad oma sisetunnet ja tegutsevad selle ajel, sest see aitab neil otsustada, milliseid võimalusi tuleks ära kasutada ja milliseid mitte.

  • Nad riskivad

Kuigi edukatel inimestel on tugev otsustusvõime, ei karda nad ka riskida. Selle asemel, et riske karta, võtavad nad neid väljakutsetena ja näitavad maailmale, milleks on nad võimelised, et oma eesmärke saavutada. Imelisi asju võib juhtuda, kui julged riskida.

  • Nad õpivad teistelt

Heade suhete loomine tagab pikaajalise edu. Edu tagab see, kui oskad teiste edulugusid märgata ja neist õppida. Samuti tasuks hoida häid suhteid kolleegidega ja leida omale mentor, kes aitaks sul oma karjääri luua.

  • Nad on kohanemisvõimelised

Elu seab meie teele mõnikord takistusi. Ka kõige edukamad inimesed ei saa neid vältida. Aga kõige edukamaid inimesi eristab teistest see, et hoolimata takistustest seavad nad oma eesmärgid alati esikohale ja jäävad rahulikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles