Meestele: 11 märki, et naine ei taha sinuga abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvatakse, et tavaliselt on naised need, kes unistavad abielust ja peavad mehi meelitama omale sõrmust kinkima. Aga mis saab siis, kui rollid on vahetunud? Kui mees tahab kangesti abielluda, kuid naine pole sellest mõttest eriti vaimustuses?

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Cosmopolitan.com pani kirja 11 märki, mis viitavad sellele, et naine pole huvitatud sinuga abiellumisest.

1. Iga kord, kui jutuks tuleb teie ühine tulevik, naine naeratab ja noogutab. Ja palub sul seejärel endale soola ulatada. Veelgi hullem on aga see, kui olete juba aasta aega koos olnud, kuid pole kunagi rääkinud ühisest tulevikust.

2. Tema sõbrannad ei ole sinust vaimustuses. Naise sõbrannad ei pane sind eriti tähelegi, sest nad teavad, et naine pole sinust kuigi sisse võetud.

3. Kui küsid temalt, kuidas ta suhtub abiellumisse, annab ta sulle mitte midagi ütleva vastuse. «Ma ei teagi... kui kaks inimest on oma suhtes sellesse punkti jõudnud, ju see on siis nende endi otsus.»

4. Iga kord, kui tülitsete, ütleb naine: «Äkki me peaks lihtsalt lahku minema.» Iga (!) kord.

5. Naine vihkab pulmi. Ta pole nõus tulema sinuga su sõbra pulma ja isegi, kui ta tuleb, siis ta veedab terve õhtu Facebookis või käib väljas suitsu tegemas ja tõenäoliselt helistab oma eksile.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

6. Ta norib sinuga pärast pulmas käimist veidratel põhjustel tüli. Naine väidab, et tülide põhjuseks pole sina, vaid hoopis midagi, mis teda pulmade juures häiris, aga olgem ausad, sa ju tead ise ka, kuhu see vestlus jõuab.

7. Ta flirdib sinu ees teistega. Ta nimetab teisi sinu juuresolekul «seksikaks» ja üritab sageli teiste meeste telefoninumbreid küsida. Kui küsid temalt, miks ta nii käitub, siis ilmselt vastab naine umbes nii: «Ah, see on lihtsalt naljakas ju!». Tegelikult ei ole. Üldse pole naljakas.

8. Ta ei taha sinuga kokku kolida... kunagi. Mitte kunagi.

9. Naine on öelnud, et ei usu monogaamiasse. Kas avatud abielu oleks sinu jaoks vastuvõetav variant? Ta ei usu ka sellesse.

10. Tal on alati ettekääne, miks mitte tulla perekondlikele koosviibimistele või sinu perega kohtuma. Su pere pole kordagi naisega kohtunud ja neile hakkab tunduma, et sa mõtlesid ta välja.

11. Ta kannab sinu kingitud kihlasõrmust kaelaketiga kaelas. Põgene, see naine ei taha sinuga pikka aega koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles