Enamik mehi on veendunud, et nad oskavad naist erutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Briti sotsioloogid viisid läbi uurimuse, mille käigus selgus, et kaks kolmandikku meestest on veendunud, et nad oskavad naist erutada. Naistest nõustus selle väitega alla poole vastanutest.

Sotsioloogide uurimuse tulemused näitasid, et enamik mehi tundis end väga enesekindlalt, kui jututeemaks oli see, kuidas naisi erutada. Kaks kolmandikku meestest oli veendunud, et nad oskavad väga hästi naist erutada, kirjutab Genius Beauty.

Kui naistelt küsiti, kas mehed oskavad neid erutada, nõustus selle väitega veidike alla poole vastanutest.

Naiste vastustest selgus, et 50 protsenti meestest ei tea, kus asub naise g-punkt. Veelgi enam, 23 protsenti meestest ei tea sedagi, kus asub naise kliitor. Kui meestelt küsiti, kus paikneb g-punkt, oli 23 protsenti vastanutest veendunud, et selle asukoht võib olla erinevatel naistel erinev. Vaid 3 protsenti meestest julges tunnistada, et nad ei tea, kus asub g-punkt.

75 protsenti meestest tahaks naiste seksuaalsuse kohta midagi uut õppida, kui see aitaks nende naisel seksi rohkem nautida. 39 protsenti meestest ja 42 protsenti naistest uskus siiralt, et kõige tõhusam moodus naise orgasmi saamiseks on kliitori stimuleerimine. Vaid 4 protsenti meestest ja 20 protsenti naistest nõustus, et suurus on oluline.

37 protsenti meestest uskus, et partner teeskleb orgasmi saamist iga kolmanda vahekorra ajal, samas kui tegelikult teeskleb vaid 16 protsenti naistest. Mehed usuvad sedagi, et naised rahuldavad end ise üsna tihti, kuid 22 protsenti naistest ütles, et nemad ei tee seda kunagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles