Facebookis oma suhtega uhkustamine võib viidata ebakindlusele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on tuttavaid, kes kirjutavad Facebookis pidevalt sellest, et neil on «maailma parim kallim» ja lisavad oma imelise suhte illustreerimiseks kauneid fotosid. Tuleb aga välja, et need suhted ei pruugi üldse nii ilusad olla, kui tundub.

Hiljuti läbi viidud uurimus näitas, et neil päevadel, mil inimesed tundsid end partneri tunnete suhtes kõige ebakindlamalt, kiputi Facebookis jagama kõige rohkem oma suhtega seonduvat, kirjutab Style Caster.

Uurimuses vaadati sellist asja nagu «suhte nähtavus» ja uuriti, kuidas see ilmneb Facebookis. Tulemused tõestasid, et rohkem endasse tõmbunud isikud ei soovinud oma suhtele eriti palju tähelepanu tõmmata, samas kui ärevil isiksused tahtsid oma suhet kõigile demonstreerida.

Seega järgmine kord, kui su endine pinginaaber või kolleeg lisab Facebooki ilusa reisifoto, mille nad tegid kallimaga enam kui aasta tagasi, võib põhjuseks olla see, et ta kahtleb kallima tunnete siiruses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles