Tee omale kookosõlist silmameigieemaldaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kookosõli.
Kookosõli. Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sul on tundlik nahk või soovid mõnel muul põhjusel naturaalset meigieemaldajat, vaata oma köögikappi.

Paljud naised kasutavad kookosõli niisutaja või juuksemaskina ja on sellega väga rahul. Tegelikult on see ka suurepärane meigieemaldaja. Kõigest teelusikatäiest kookosõlist (või ka vähemast) piisab, et ka jonnakamat meigikihti maha saada, lubab Fox News.

Kodus on mugav kookosõli otse klaaspurgist võtta, kuid igale poole seda kaasa ei tassi. Esiteks proovi, kuidas sulle kookosõliga meigieemaldamine sobib ja kui oled rahul, tee endale enne kodust lahkumist kaasa kookosõlist meigipuhastuspadjad.

Õpetus

Võta ühe vatipadja kohta teelusikatäis kookosõli ja sulata see mikrolaineahjus. Laota vatipadjad laiali ja kata need ühtlase kookosõlikihiga. Jäta padjad ööks imbuma. Valmis meigieemalduspatju saad säilitada samas anumas, milles sulatasid õli, või pista need plastkotikesse, et neid oleks hõlbus kaasa võtta. Kas pole lihtne?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles