Üllatavaid mooduseid, kuidas täiskasvanud saavad beebipuudrit kasutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeval beebihoolduses talki enam eriti ei kasutata, sest on teada, et see pole lapsele hea. Ikka võib juhtuda, et beebipuudrit on varasemast ajast alles jäänud või kingib selle teadmatusest katsikuks mõni vanem sugulane. Õnneks pole vaja talki ära visata, sest sel on veel ootamatult palju kasutusvõimalusi, millel pole beebidega mingit pistmist. 

  1. Lemmiklooma puhastaja. Beebipuuder on nagu kuivšampoon, mida saab hädakorras kasutada lemmiklooma kasuka värskendamiseks, soovitab Fox News.
  2. Linade jahutaja. Suvel on talgist abi kuumalaine ajal. Puista pisut beebipuudrit linade vahele ja linad tunduvad jahedamad. Lisaks imab puuder endasse niiskust, mis teeb palavas magamise kergemaks.
  3. Rasvaplekkide vastu. Järgmine kord, kui pritsid rasvainet oma riietele või vaibale, raputa selle peale beebipuudrit, mis imeb rasva endasse ja värskendab kangast.
  4. Turguta vanu raamatuid. Kingi vanadele raamatutele uus elu – raputa neile peale pisut beebipuudrit, mis imab endasse niiskuse, eemaldab hallituse ja värskendab raamatu väljanägemist.
  5. Paksemad ripsmed. Kui tahad täidlasemaid ripsmeid, pane neile enne ripsmetušiga värvimist kerge puudrikiht.
  6. Väldi hõõrdumist. Teine kord, kui lähed pikemale jooksuringile, pane reite vahele pisut beebipuudrit, et vältida hõõrumisest tekkivaid punetavaid laike.
  7. Haisust vabaks. Kui jalanõudele on paha lõhn külge hakanud, pihusta neisse ohtralt beebipuudrit ja jäta üleöö seisma. Hommikul koputa puuder välja ja naudi oma värskeid kingi.
  8. Põrandakriuksu vastu. Kui põrand peale astudes kriuksub, pihusta maha talki ja aja see harjaga pragudesse. Vaikus majas!
  9. Peleta sipelgaid. Sipelgatele beebipuudri lõhn ei meeldi, mistõttu saab sellega ennetada sipelgate majjatungimist. Pihusta talki akna- ja uksevahedesse või ka piknikukorvi, kui lähed loodusesse einestama.
  10. Leevenda vahatamisvalu. Enne vahatamist pihusta jalgadele beebipuudrit. See tekitab nahale õhukese kihi, mis kaitseb põletuse eest.
  11. Meigikinnitaja. Hirmkalli viimistluspuudri asemel saad oma meigi kinnitada ka beebipuudriga.
  12. Deodorandi asemel. Beebipuudrit saab kasutada edukalt ka deodorandi asemel. Talk imab endasse niiskuse ja ei lase halval lõhnal tekkida.
  13. Kassiliiva katteks. Aeg-ajalt võid värskenduseks katta kassiliiva kerge beebipuudri kihiga.
  14. Puuder juustesse. Beebipuudrist saab teha endalegi kuivšampooni, kui segad selle võrdses koguses tärklisega.
  15. Lõhnastaja. Kui tahad tuppa head lõhna, pane aknalauale topsike beebipuudriga, millesse lisa paar tilka oma lemmiklõhnaga eeterlikku õli.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles