Mida näitavad toitumisharjumused inimese seksuaalelu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teazy.ee kirjutab huvitavast ideest, et kui tahta teada, milline on inimene voodis, siis tuleb vaadata, kuidas ta suhtub toitu. 

Seksil ja söömisel on üllatavalt palju ühist. Mõlema puhul rahuldab inimene oma vajadusi ja mõlemal juhul ei ole tegemist ainult füsioloogiliste vajaduste rahuldamisega. Seega on väga tõenäoline, et nii nagu rahuldatakse üks vajadus, tehakse seda ka teise puhul.

Näiteks inimene, kes tormab toidu kallale hävitades selle 30 sekundiga, leevendab nii oma stressi, mitte nälga. Ta ei naudi maitset ega muud esteetilist. Talle on oluline saada rahuldus pingele. Pole raske ette kujutada, kuidas käitub selline inimene voodis, vahendab.

See inimene, kes söömisega samal ajal loeb raamatut või vaatab televiisorit, ei ole samuti huvitatud toidu maitsest vaid hoopis muust kõrvalisest informatsioonist. Ka seksi ajal mõtleb ta millelegi muule kui käimasolevale. Kui mõttes on mõni teine naine või mees, pole olukord sugugi kõige hullem, aga näiteks mõtlemine aktsiakursile vms viitab, et inimene pole 100 protsenti kohal. Seksi puhul on ülioluline, et pühendutaks täielikult partnerile.

Oluline märk on ka see, milliseid sõnu ja väljendeid kasutatakse seoses söömisega. Kui nendeks on näiteks end täis laadima või muu selline, mis ei viita söömisele või selle nautimisele, siis võib kindel olla, et nii on ka seksi puhul. Kui inimene alavääristab ühte naudingut, siis teeb ta seda tõenäoliselt ka teiste naudingute puhul.

Inimene, kes sööb kõike ja mitte kunagi ei vali ega mõtle, mida ta tõeliselt tahab, käitub samamoodi ka seksuaalpartnereid valides. Sobib see, kes esimesena ette jääb.

Mõni teeb aga söögilauas kõike õigesti. Ükskõik kui ebamugav see hetkel ka ei ole, kasutab ta alati õigeid kahvleid ja nuge ning alati ka täpselt kindlaks määratud järjestuses. Samuti teab ta täpselt, milliseid toiduained tuleb koos süüa ja milliseid eraldi, millised annavad piisavalt vitamiine ja millised ei anna. Selline inimene käitub samuti ka voodis. Ta teeb kõike nii nagu talle õpetati. Teda rõõmustab see, kui kõik toimus nii nagu on «õige».

On inimesi, kes soovivad süüa võimalikult efektiivselt. See tähendab, et nad teavad täpselt, kui palju mõni toiduaine sisaldab kaloreid, rasvu, valke jms. Ka seksist soovib ta saada võimalikult palju valides poose, kus tuleb rohkem tööd anda mõnele lihasgrupile või mille puhul on võimalik kaotada rohkem kaloreid. Tõelise rahulduse saab ta siis kui tänu seksile on kadunud vähemalt pool kilogrammi.

Mõni inimene suudab aga söömisele täielikult keskenduda. Ta suleb silmad ja naudib iga suutäit, saades aimu kõigist maitsenüanssidest. Ta teeb seda niikaua, kui on saanud täieliku rahulduse. Lõpuks nõjatub ta toolile ja naudib kõike kogetut. Ka seksiks valib see inimene parima partneri, aja ja keskkonna. Ta soovib nautida igat liigutust, aroomi, heli… See, kes teab, kuidas välismaailmaga ühendust saada, teeb seda alati.

Kui teie suutsite selle teksti läbi lugeda ilma, et oleksite vahepeal juttu ajanud, muusikat kuulanud, konspekteerinud, ning ei pidanud end sundima teksti lõpuni lugema, siis võib olla kindel, et nii toit kui seks pakub teile täielikku naudingut.

Hea lugeja, mida Sina arvad, kas sellisel teoorial võib olla tõsi taga?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles