Milline nädalapäev on dieedipidajate jaoks kõige raskem?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Daily Mail viis naiste seas läbi küsitluse, et välja selgitada, millised nädalapäevad on dieedipidajate jaoks kõige raskemad ja millistel päevadel on kõige kergem dieedist kinni pidada.

Küsitlusest selgus, et enamike naiste jaoks on kõige keerulisem dieedist kinni pidada reede õhtul. Teise raske aeg on dieeti pidavate naiste jaoks laupäeva õhtu, kirjutab Genius Beauty.

Millised on aga kõige lihtsamad päevad? Naiste sõnul on dieeti kergem pidada teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval. 

Naiste sõnul oli nädala sees lihtne dieedist kinni pidada, kuid nädalavahetusel võtsid paljud neist kaalus juurde, põhjuseks nimetati seda, et nädalavahetusel lubati endal rohkem magustoite ja küpsetisi süüa. Toitumiseksperdid soovitavad oma nädalavahetuse menüüd ette planeerida, et vältida lisakalorite tarbimist, eriti suurt tähelepanu tasuks oma toitumisele pöörata reedel ja laupäeval. 

Selgus seegi, et umbes veerand naistest peab pidevalt mingisugust dieeti. Kolmandik naistest tunnistas, et on ülekaalulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles