Üllatavad asjad, mida mehed naiste juures ei märka

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi naised põevad sageli oma välimuse pärast, ei pruugi mehed naiste iluvigu üldse märgatagi. RedBook Magazine pani kirja mõned asjad, mille pärast naised võiksid vähem muretseda, sest mehed ei pööra neile asjadele sugugi tähelepanu.

  • Tselluliit, väike kõhuke jms

Mehed tunnistavad, et suvel rannas või basseini ääres olles muudavad neid õnnetuks naised, kes katavad oma keha mitme riidekihiga, sest neile ei meeldi mõni võdisev kohake oma kehal. Milleks selliste asjade pärast üldse muretseda? Igal inimesel on mõni koht, mis võdiseb rohkem kui meile meeldiks, kuid seda tasuks võtta kui märki, et sa oled oma elu nautinud. 

Naine, kes oskab naerda ja toitu nautida, kes ei ärritu väikese tselluliidi pärast, on tunduvalt seksikam kui naine, kes varjab end suurte ja inetute rõivastega. Kui rääkida intiimsemast poolest, siis ka voodis ei häiri mehi naiste iluvead: väike lisavõdin või laks pehme pepu pihta võib asja tunduvalt erutavamaks muuta.

  • Iluvead rindade juures

Mehed armastavad rindasid. Mõndade meeste jaoks on rinnad naiste juures kõige ihaldusväärsemaks kehaosaks, kuid üldiselt ei jäta rinnad ühtegi meest külmaks. Õnneks leidub naisi, kes ei varja oma kaunist kehaosa ja julgevad kanda suure dekolteega pluuse. Kui naine on oma rindadega rahul, siis muutub naine meeste jaoks veel seksikamaks, hoolimata sellest, kas tema rinnad täidavad A-korve või D-korve või kas üks rind on suurem kui teine. Kui sina armastad oma rindasid ja rinnad on sinu arvates seksikad, siis samal arvamusel on ka mehed.

  • Häbemekarvad

Mõned mehed ajavad habet, mõned mitte. Mõned naised piiravad oma häbemekarvu, mõned mitte. Tegelikult ei pane mehed eriti tähele, mis naise intiimpiirkonnas toimub. Mehed on arvamusel, et kaunis toode on ise palju olulisem kui selle pakend. Leidub palju mehi, kelle arvates ei ole täiesti paljas intiimpiirkond sugugi seksikas, sest see meenutab teismelise tüdruku oma. Pealegi pole karvade tagasi kasvamise periood kummagi partneri jaoks mugav. Seega, naised, kasvatage häbemekarvu, vahatage neid, raseerige või tehke, mida ise tahate, sest need on teie omad ja ainult teil on õigus otsustada, mis seal toimub. 

  • Katkised juukseotsad

Teleris on palju reklaame, mis tõmbavad tähelepanu katkistele juukseotstele, kuid enamik mehi ei saa aru, millest jutt. Kuigi katkised juukseotsad valmistavad naistele sageli peavalu, ei tasu selle probleemiga meeste poole pöörduda, sest neid see ei huvita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles