Kuidas panna meest sind rohkem igatsema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik mehed pole küll sarnased, aga mehed kipuvad suhtest kiiremini ära tüdinema kui naised. Kui tahad, et mees sulle rohkem helistaks ja sind igatseks, siis tuleb kasutada teatuid nippe. 

Enamasti kipuvad naised liiga kiiresti oma tundeid paljastama. Allwomenstalk jagab kavalaid nippe, kuidas panna meest sind rohkem ihaldama ja sulle tähelepanu pöörama:

1) Üllata teda

Üks parimaid asju, kuidas panna mees sind igatsema, on teda võimalikult palju üllatada. Ole salapärane ja ära paljasta enda kohta kõike korraga. Lase tal tasapisi aru saada, milline hea naine sa oled. Ära paljasta talle koheselt kõiki oma häid külgi – siis otsib mees ise võimalusi, et sind rohkem tundma õppida.

2) Pane toru ära enne kui tema paneb

See on kaval nipp, kuidas panna meest sind rohkem tahtma. Lõpeta vestlused alati ise, et näidata, milline iseseisev naine sa oled. Mõnikord tuleb raskesti kättesaadava mängimine suhte algusfaasis kasuks, kuid kindlasti ei tohi selle tehnikaga liiale minna.

3) Ära mine kaasa viimase minuti plaanidega

Kui tahad teda panna sind rohkem igatsema, siis ära nõustu iga ootamatu kohtinguga, mida ta välja pakub. Sul on samuti plaane, millega peab arvestama, ning tema ei saa kõike teie mõlema eest otsustada.

4) Ole aus

Ürita olla oma partneriga alati võimalik aus, et teil tekiks rohkem hingelist lähedustunnet. Ole usaldusväärne, siiras ja hea kuulaja, et ta tunneks ennast sinuga suheldes armastatuna ja väärtustatuna. Küsi tema tegemiste ja mõtete kohta võimalikult palju, et näidata välja hoolivust.

5) Lõbutsege koos

Kui teil on iga kord kohtudes koos lõbus ja hea olla, siis mees hakkab sind kindlasti aina rohkem igatsema. Uuri välja, mis on tema kired ja vii ta kohtingule, kus teete just neid asju. Nautige üksteise seltsi ja keskenduge olevikule.

6) Pea meeles: mehed on erinevad

Ürita alati meeles pidada, et mehed on erinevad ja nad näitavad kiindumust erinevat moodi välja. Isegi kui su eks helistas sulle kümme korda päevas ja sinu uus mees ei tee nii, siis see ei tähenda, et ta sind ei armastaks. Ta lihtsalt võib oma tundeid teist moodi väljendada, seega väärtusta teda sellisena nagu ta on ja ära ürita teda pidevalt muuta.

7) Vali sobiv parfüüm

Kohtamas käies lõhnasta ennast alati, et mõjuksid mehele veelgi ligitõmbavamalt. Vali omale kindel lõhn, millega mees sind alati seostab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles