Viis komplimenti, mida iga pruut soovib pulmapäeval kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised armastavad komplimente, eriti hinnaliseks muutuvad kiidusõnad aga pulmapäeval, mille nimel naine on kuid vaeva näinud. Kuigi kõige parem kompliment on see, mis on siiras ja tuleb südamest, on olemas mõned kindlad laused, mis panevad pruudi pulmapäeval särama.

«Sa näed imekaunis välja.»

Esiteks tahab iga pruut kuulda, et ta näeb vaimustav, silmipimestav, maagiline, glamuurne ja imekaunis välja, kirjutab Brides.com. Pulmapäevaks valmistudes pööravad naised oma välimusele eriti palju tähelepanu, üritades kaalus alla võtta ja valides õigeid soenguid, meiki ja loomulikult kleiti. Seetõttu on väga tähtis, et pulmakülalised tunnustaksid naise pingutusi vääriliselt. Kõige parem on teha komplimente, mis kiidaksid pruudi loomulikku välimust, näiteks «Su silmad näevad imelised välja!» kõlab tunduvalt paremini kui «Vau! Pole arugi saada, et sul on kunstripsmed!».

«Su kleit on täiuslik!»

Iga abielus olev naine teab, kui raske võib olla õige pulmakleidi leidmine. Õige kleidi all peetakse silma sellist, mis sobiks su kehakujuga ega tekitaks ebamugavat enesetunnet. Seetõttu on oluline, et pulmakülalised naise kleidivalikut kiidaksid.

«Lauakaunistused/pulmakutsed/lilleseaded on väga ilusad.»

Lisaks kleidi valimisele keskenduvad pruudid ka sellele, et pulmapaik näeks laitmatu välja. Tõenäoliselt on lauakaunistused, lilled ja kõik muu pulmadega seonduv pruutpaari enda valitud ja neile teeb ainult heameelt see, kui külalised nende valikut kiidavad. 

«Te kaks sobite nii hästi kokku.»

Päeval, mil kõige olulisem on pruutpaari pühendumine teineteisele, ei tohiks unustada mainida ka seda, et nad sobivad hästi kokku. Ürita vältida klišeesid ja tee komplimente, mis on konkreetselt sellele paarile suunatud, näiteks: «Jaan oskab sind kõige paremini naerma ajada» või «Ma sain aru, et Mari on sinust sisse võetud, kui ta nõustus sinuga kalale tulema. Ta ei armasta muidu kalapüüki.»

«Mul on äärmiselt lõbus, aitäh, et mind kutsusid!»

Lõpuks tahab pruutpaar kuulda, et külalistel oli lõbus ja kõik olid rõõmsad, et said pulmakutsed. Eraldi tasuks kiita näiteks pulmapaiga valikut või toitu, mida külalistele pakuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles