Seitse lauset, mida mehed ei taha naiste suust kuulda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ja naised on erinevad ning erinevad on ka need asjad, mida üks või teine sugupool tahab oma kallima suust kuulda. Naised kipuvad näägutama ja pole mingi saladus, et mehed ei viitsi seda kuulata, aga milliseid lauseid ei tahaks mehed veel oma kallite kaasade suust kuulda?

Allwomenstalk toob seitse näidet, milliste teemadega ei tasuks mehe poole pöörduda.

  • «Kas ma olen paks?»

Kallid naised, üks küsimus, mida kõik mehed lausa kardavad, on «kas see kleit teeb mind paksuks?» Mehed armastavad teid sellistena, nagu te olete ja nad tahaksid, et ka te ise oskaksite oma keha niimoodi hinnata, nagu nemad seda teevad. Meestele meeldivad enesekindlad naised, seega pole oluline, kas sul on volüümikas keha või mitte, ole selle üle uhke!

  • Laused, mis sisaldavad sõnu «mu eks...»

Kas sina tahaksid kuulata, kuidas mees pidevalt oma eksi(de)st räägib? Ilmselt mitte. Samamoodi ei huvita meest see, mida sul on oma eksi kohta rääkida. Mõned näited, milliseid lauseid ja võrdlusi tasuks vältida: «mu eks käitus täpselt samamoodi», «mulle ei meeldi, kui sa nii käitud, sest see meenutab mu eksi». Ära võrdle oma praegust kallimat endiste kallimatega.

  • Ära kritiseeri end mehe kuuldes

Nagu eelpool mainitud, mehed armastavad teid sellistena, nagu te olete. Õppige ka ise end armastama! Meestele ei meeldi kuulata, kui sa endas kahtled («ma ei oska midagi õigesti teha», «ma ei jõua kunagi oma eesmärkideni» jne). Isegi, kui sa nii tunned, ürita oma kahtlusi kuidagi teistmoodi väljendada. Kui miski valmistab sulle raskusi, palu mehe abi, ära tee end maha. Meestele meeldivad naised, kes suudavad härjal sarvist haarata.

  • Ära võrdle end teistega

Ära küsi mehelt «kas ma näen parem välja kui see naine seal?» või «kas mu rinnad on sama suured kui temal?» Sellised küsimused ehmatavad mehi ja isegi, kui nad üritavad ausalt vastata, võib jääda mulje, et nad valetavad. Pealegi, keda huvitab, kuidas teised naised välja näevad või mida mees neist arvab, ta on ju sinuga koos, mitte teistega.

  • «Sa meenutad mulle mu isa/venda»

Võib-olla meeldib su mehele sama jalgpallimeeskond kui su isale või vennale, võib-olla armastavad mõlemad pitsat ja vihkavad poppmuusikat, aga kas see tähendab kohe seda, et mees meenutab mõnda su lähisugulast? Selline võrdlus tõmbab suhtele kiirelt kriipsu peale, sest ükski mees ei taha, et teda võrreldakse mõne lähedase sugulasega. Iga kord, kui suudlete, mõtleb mees selle võrdluse peale ja see tekitab temas ilmselt ebamugavust.

  • «Kallis, kas sa võiksid teha/koristada/parandada...»

Meestel pole midagi selle vastu, et aidata veidike kodu korrastada, kuid ära kohtle meest kui oma teenrit. Ära ulata talle pikka nimekirja asjadest, mis võiks kodus ära teha, samal ajal, kui sa ise lähed näiteks sõbrannadega poodlema. Mees tunneb end mugavamalt siis, kui teete neid asju koos. Te olete siiski üks meeskond.

  • «Tee, mis tahad!»

Naised, see lause ei mõju teie suhtele sugugi hästi. Sel juhul peab mees valima, kas teha seda, mida sina tahad, et ta teeks või jääda oma esialgsete plaanide juurde. Kui ütled mehele, et ta peab ise otsustama, mida teda ja ta valib variandi, mis sulle ei meeldi, siis sa ju tead juba ette, et saad tema peale pahaseks. Uuri enne, kas mehel on mingeid plaane ja ära palu tal midagi teha siis, kui ta tahab oma lemmik jalgpallimeeskonna mängu vaadata või peab parima sõbra sünnipäevale minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles