Kuidas kanda punast huulepulka õigesti?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui naine otsustab kasutada punast huulepulka, siis tasub järgida teatuid soovitusi. Punane huulepulk võib muuta naise äärmiselt külgetõmbavaks, aga valesti kandes võib tulemus jääda mitte eriti ilus.

Allwomenstalk annab nõu, kuidas kanda punast huulepulka õigesti:

1) Kasuta õiget punast värvi

Igale naisele on olemas selline punane huulepulk, mis talle sobib. Sa võib-olla pole leidnud lihtsalt veel õiget tooni. Olemas on nii kärtspunaseid huulepulki kui ka neid, millel on kerge oranž või pruunikas varjund. Õige toonivalik on väga oluline – proovi erinevaid punaseid huulepulki, kuni leiad enda välimusega sobiva.

2) Eelista tagasihoidlikke silmi

Punased huuled tõmbavad palju tähelepanu. Selle pärast ei ole otstarbekas panna oma silmadele palju värvi, kui seda huulepulka kannad. Jäta oma silmad võimalikult loomulikuks. Näiteks tugevat lauvärvi ei tasu kindlasti koos punase huulepulgaga kanda.

3) Sobita seda musta kleidiga

Punased huuled sobivad peaaegu kõigega, kuid kõige efektsem on see koos musta kleidiga. Must kleit ja punased huuled on hea valik, kui lähed välja peole. See näeb välja väga glamuurne ning mõjub väga ligitõmbavalt.

4) Kasuta musta silmalainerit

Kuigi silmameik peaks olema koos punase huulepulgaga võimalikult tagasihoidlik, siis tasub kasutada musta silmalainerit. See sobib punaste huultega väga hästi ja muudab välimuse veelgi erilisemaks. Kuid arvesta, et ilusa lainerijoone tegemine võtab vilumust ja aega.

5) Kasuta vajadusel huulepliiatsit

Kui punane huulepulk on halvasti peale kantud, siis on sellest kohe aru saada. Seega tasub enne värvi pealekandmist kasutada huulepliiatsit, millega huulejoon ilusti ära piiritleda.

6) Kanna huulepulka kaasas

Punane huulepulk ei kulu ühtlaselt maha nagu roosa huulepulk. Kui punane huulepulk tuleb maha, siis on sellest kohe aru saada. Seega on vajalik huulepulka kaasas kanda, et värvi saaks aeg-ajalt värskendada.

7) Kanna seda enesekindlusega

See on kõige olulisem soovitus, mida punast huulepulka kandes tuleb silmas pidada. Ära tunne ennast ebakindlalt, sest punane huulepulk on just tähelepanu tõmbamiseks. Iga naine kannab enesekindlusega punast huulepulka välja ning see mõjub väga võrgutavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles