Vaata: moelooja Xenia Joost tegi erikollektsiooni lastele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xenia Joost tegi laste erikollektsiooni
Xenia Joost tegi laste erikollektsiooni Foto: promo

Tuntud Eesti moelooja Xenia Joost lõi spetsiaalse kollektsiooni lastele. Valminud rõivaid iseloomustab brändile omane unikaalne disain ja kergesti äratuntav vormimäng.

«Olen lastele rõivaid loonud juba mitu aastat, kuna esialgu vaid enda tütrele õmmeldud esemed  tekitasid klientides palju huvi. Stiilsed emad soovisid ka oma järeltulijatele kvaliteetseid ja erilisi rõivaid soetada ning nüüd olengi loonud lastele päris oma kollektsiooni,» sõnas Xenia Joost.

Värskes kollektsioonis domineerivad marjased sügistoonid nagu vaarikaroosa, sügav öösinine ja kibemagus lagrits. Valikus on kleite, pluuse, seelikuid, pükse, mantleid ja palju muud – kõik vajalik neidude stiilse garderoobi jaoks. Kollektsioon on loodud eelkõige 5-8-aastastele tüdrukutele, kuid mitmed unisex mudelid rõõmustavad ka poisse.

Eestis disainitud ja toodetud rõivad on juba pälvinud ka rahvusvahelise moemeedia tähelepanu, kus Xenia loomingut on nimetatud pungi revolutsiooniks.

Foto: promo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles