Kuidas julgustada end esimesele kohtingule minema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamik inimesi on enne esimest kohtingut väga närvis ja kujutavad omale peas erinevaid stsenaariume ette.

Enne esimest kohtingut närveerimine on tegelikult täiesti normaalne ja näitab, et hoolid iseendast, teisest inimesest ja kohtingu tulemusest, kirjutab Women's Health Magazine. Kuid enne minekut hinga sügavalt sisse ning sisenda endale viite julgustavat mõtet, mis sinu närve rahustavad:

1) Sinu kaaslane on samuti närvis

Sa ei lähe tööintervjuule, kus sinu kaaslane on ülemus ja sina ennast temale tõestama pead. Kohtingul on alati kaks võrdset osapoolt ning eesmärk on üksteist rohkem tundma õppida. Ning enne sellist sündmust on tõenäoliselt ka sinu kaaslane veidi närvis ja ka tema mõtleb erinevaid häid ja halbu stsenaariume peas läbi.

2) Sa ei saa kõike kontrollida

Muidugi pead sa näitama välja oma häid omadusi ja olema võimalikult hea kaaslane. Kuid mitmed tegurid on sinu kontrolli alt väljas – näiteks sa ei saa kontrollida ilma või seda, kas sinu kaaslane naerab sinu naljade peale. Seega ära närveeri kõige pärast ning lase ka universumil oma tööd teha.

3) Inimeste energiat on kergem välja lugeda kui arvatakse

Paljud inimesed ütlevad peale esimest kohtingut, et nad ei saanud näidata kaaslasele oma lõbusat poolt, sest olid liiga närvis. Kuid sinu kaaslane saab sinu olemusest ja üldisest energiast aru ka siis, kui sa närveerid. Kui sa oled suhtlusaldis aga vahepeal puterdad, siis ei ole sellest midagi hullu.

4) Sul on hiljem lugu rääkida

Kohtingul käimise üks vahva osa on see, kui saad sellest oma lähedastele rääkida. Elus peabki erinevaid asju proovima ja sul ei ole midagi kaotada. Kõik, mis esimesel kohtingul viltu läheb, on tagantjärele mõeldes naljakad mälestused ja lood, mida sõpradega arutada.

5) Sa oled seda väärt

Isegi kui sa ei leia oma kaaslases kohe tõelist armastust, siis igatahes pead sa võimalust kasutama. Sa pead endasse uskuma ning sisendama endale, et uued asjad võivad sinu elu veelgi paremaks teha. Sa oled seda kõike väärt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles