Kas suhtes on kadunud säde? Muuda end partnerile taas ihaldusväärseks!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui suhtest kaob uudsus, siis võib kõik harjumuspärane muutuda igavaks ja tekkida rutiin. Paarid leiavad end tegemas kogu aeg samu tegevusi. Lõpuks tüdinete te mõlemad oma suhtest ära, mis võib viia selle lagunemiseni.

Kuid sinu suhe ei pea olema selline! Kui sa armastad oma meest aga teie suhtes on säde kadunud, siis on veel lootust, kirjutab Yourtango.com. Sa võid muuta ennast oma partnerile taas ihaldusväärseks järgnevate sammudega:
 

1) Muuda midagi enda juures – Kõik inimesed vajavad aeg-ajalt vaheldust. Sa võid tõmmata mehe tähelepanu väikese muutusega oma välimuse juures. Näiteks muuda oma juuksevärvi, hakka kandma kontsi, kanna õhtusöögiks ilusat kleiti, osta omale uus seksikas pesu või kasuta punast huulepulka. Tee midagi enda jaoks täiesti ebatavalist.

2) Ole müstiline naine – Sa ei pea jagama oma mehega iga väikest detaili tööl toimuvast või lastega kodus olemisest. Räägi ainult vajalikud asjad ja ülejäänu jäta saladuseks. Kui ta avastab, et pole sinu eluga enam niivõrd kursis, siis hakkab ta rohkem huvi tundma ning küsib ise küsimusi.

3) Üllata teda – Tee midagi spontaanset ja armast oma mehe üllatamiseks. Näiteks tee õhtusöögiks tema lemmikmagustoitu või osta kontserdipiletid tema lemmikartistile. Mida rohkem aega, vaeva ja loomingulisust sa üllatuse tegemisele kulutad, seda suurema tõenäosusega saad ka sina vastu positiivse üllatuse.

4) Kohtle teda nii nagu sa tahaksid, et tema sind kohtleks – Mõtle sellele, mis tegevused sind õnnelikuks teevad. Kui sa tahaksid massaaži, kuuma vanni või valmis õhtusööki peale tööd, siis tee seda tema heaks. Küll ta sinu teenele ka vastab.

5) Too välja oma vallatu pool – Armastus ja kirg käivad käsikäes Kui sa tahad oma mehega sädet taastada, siis anna oma mehele selle kohta seksikas vihje. Näiteks võib mõjuda väga erutavalt, kui saadad talle vallatu sõnumi keset tööpäeva. Isegi see, kui sa kirjutad talle, et lihtsalt igatsed teda, võib mõjuda väga värskendavalt.

6) Muutu magamistoas loominguliseks – Etteplaneeritud seks ei mõju nii erutavalt kui spontaanne. Enamik mehi tahaks proovida voodis uusi asju, aga nad kardavad seda ise välja pakkuda. Sa võid teda üllatada ja tutvustada talle näiteks uut seksmänguasja või libestit. Eriti erutava kogemuse nimel võid ta kinni siduda ja talle mõnu pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles