Asjad, mida iga naine peaks oma mehe kohta teadma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahet pole, kas olete hiljuti abiellunud või juba pikka aega koos olnud, tõenäoliselt tead oma mehe kohta teatud fakte, näiteks tema keskmist nime, kus ta sündis ja mis on tema lemmiktoit. Kuid lisaks neile asjadele tuleks veel mehe kohta nii mõndagi teada.

Good Housekeeping edastab üheksa asja, mida iga naine peaks oma mehe kohta teadma.

  • Naine peaks teadma, millal mehel on tarvis hingamisruumi

Kõigile meestele ei meeldi see, kui ta koju jõudes peab kuulama, mida lapsed päeval tegi, millest naise kolleegid rääkisid või mis on naabruskonnas toimunud. Kuigi paljud naised tahavad pärast pikka tööpäeva kõike oma mehega jagada, vajavad paljud mehed kõigepealt hingetõmbepausi. Luba kaasal veidike koduse keskkonnaga harjuda ja end lõdvaks lasta ning jaga alles siis oma päevauudiseid.

  • Naine peaks aru saama, millal mees teda tõepoolest kuulab

Kui sulle tundub, et mees ei kuula sind eriti, mõtle sellele: mehe pilk võib mööda tuba ringi vaadata, kuid ta on siiski võimeline samal hetkel ka sind kuulama. Selle asemel, et kaasa pilku jälgida, pane hoopis tähele tema vastuseid. Kui su sõnad tõesti ei jõua meheni, ütle talle, et sulle tundub, et ta ei kuula sind, kuid ära hakka teda kohe süüdistama.

  • Naine peaks teadma, millised jututeemad ajavad meest närvi

Võib-olla ei kannata mees seda, et kui tema ema söögitegemisoskust kritiseeritakse või ei meeldi talle kuulda, mida su sõbrannad on temast rääkinud. Suhteekspertide sõnul tuleks teada, millised jututeemad on emotsionaalsed «maamiinid», millele astudes võib suurt plahvatust oodata. Kui pead neil teemadel sõna võtma, leia selleks õige aeg ja koht. Ürita mõista ka mehe seisukohti ja pöördu tema poole moel, mis ei mõjuks talle ähvardavalt. 

  • Naine peaks teadma, millal ja kuidas vajab mees tuge

On kindlaks tehtud, et paarisuhtes olevad inimesed, kes kogevad igapäevaselt stressi, kuid kel on olemas kaasa toetus, on oma suhtega 50 protsenti rohkem rahul. Naised peaksid teadma, et mees tunneb toetust siis, kui teda hinnatakse, vajatakse ja kui temalt palutakse abi. Sa pole kindel, kas abikaasa vajab su tuge? Küsi temalt, ära ürita ta mõtteid lugeda.

  • Naine peaks teadma, kuidas suhtub mees oma rolli isa ja abikaasana

Sinul ja abikaasal peaksid olema perekonnas võrdsed rollid. On väga oluline, et teaksid, kuidas suhtub mees oma rolli perekonnas ja sa peaksid seda austama. Kui naine austab mehe rolli, siis see muudab teid teineteisega lähedasemaks. Pea meeles, et teie kasvatusmeetodid ei pea alati sünkroonis olema. Erinevad iseloomud ja kasvatusstiilid tagavad laste kasvatamisel edu.

  • Naine peaks teadma, millest mees unistab

Õnnelikud paarid arutavad seda, millised on nende tulevikuplaanid ja unistused. See aitab luua ja hoida intiimsust. Võta plaani kaasaga regulaarselt rääkida temast ja tema plaanidest. Uuri välja, millised on tema karjääriootused ja mida ta tahaks veel elus saavutada. Seejärel räägi talle, millest sina unistad. Suhtlemine aitab teil koos kasvada.

  • Naine peaks mõistma, kui mees pole voodieluga rahul

Kui mees ei näita enam välja huvi seksi vastu, siis oleks aeg süüdata oma kireleek uuesti. Mõnikord on lihtne omavahelist sidet taasluua, kui proovite koos midagi uut teha. Naised kogevad intiimsust läbi suhtlemise, kuid meeste jaoks on seks seotud intiimsusega. 

  • Naine peaks aru saama, et ta ei tea oma mehe kohta kõike

Pole oluline, kui sageli ja kui palju te suhtlete, sa peaksid mõistma, et sa ei saa kunagi mehe kohta päris kõike teada. Ja see on normaalne. Suhtes on tähtis, et sina ja partner räägiksite ja õpiksite teineteise kohta pidevalt midagi uut. Tehke iga nädal midagi, mida te mõlemad naudite ja mis aitaks teile üha uuesti ja uuesti teineteisesse armuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles