Kolm head põhjust, miks ei tasuks juukseid väga tihti pesta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised ei armasta mustade juustega ringi käia, sest pesemata juuksed kipuvad olema salkus ja inetud. Pole kahtlustki, et pestud juuksed on säravad ja kaunid, kuid kuna iga päev pole aega juukseid pesta, siis tasuks teada, et mõnikord on pesemata juustega isegi lihtsam kui puhaste kiharatega.

Ilu- ja moeportaal Daily Makeover tõi välja kolm head põhjust, miks võiks mõnikord juustepesu edasi lükata.

  • Pesemata juustesse on lihtsam lokke teha

Kui sul on sirged ja pikad juuksed, siis ilmselt tead juba, kui tüütu võib olla lokitangidega puhtaid ja kuivi juukseid lokki saada. Ka erinevad juuksespreid ja muud ilutooted ei ole siin abiks. Pesemata juuksed näevad aga paksevad mingi tihedamad välja ja neisse on tunduvalt lihtsam lokke teha. Kui su juuksed kipuvad juba teisel päeval pärast pesemist rasuseks minema, kasuta kuiva šampooni, et juuste välimust veidike turgutada ja kolmandal päeval tee lokitangidega omale võimsad lokid.

  • Pesemata juukseid on kergem segi ajada

Puhtad juuksed ei ole just kõige parema tekstuuriga, seetõttu on nendega väga raske saavutada värskelt voodist tulnud ja kergelt seksikat välimust. Ka juuksehooldusvahendid ei aita teha niivõrd efektset «padjasoengut» kui pesemata juuksed. Veidike mustad juuksed pole nii libedad kui puhtad kiharad ning neist on lihtsam seksikat sasipead vormida ilma, et jääks mulje, et soengu tegemiseks on kasutatud ohtralt juuksevahtu. 

  • Pesemata juustest on lihtsam punutisi ja soenguid teha

Kui su juuksed on puhtana väga libedad, siis on neist äärmiselt raske kauneid patse ja soenguid teha. Kui juuksed on aga päeva või kaks olnud pesemata, siis on punutiste tegemine juba kordades lihtsam. Seega, kui pead mõnele üritusele minema ja tahad kaunist prantsuse punutist teha, jäta juuksed sel päeval pesemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles