12 lihtsat viisi, kuidas kallima päev paremaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tahaksid kallimat kuidagi üllatada või talle mõne lihtsa, kuid siira kingituse teha? Good Housekeeping pani kirja 12 moodust, kuidas lihtsalt ja odavalt kalli inimese päev paremaks muuta.

1. Jäta talle padjale kirjake. Hommikul äratuskella saatel ärkamine võib päeva alguse kohutavaks muuta. Aga ebameeldiva äratuse saab palju paremaks muuta, kui jätad kallimale padjale väikese kirjakese, mida ta ärgates näeb ja saab lugeda.

2. Saada talle pilt, kus olete koos peal. Eriti kaval on koguda pilte, kus te koos peal olete ja saata neid kallimale siis, kui tead, et tema päev pole just kõige paremini läinud. See on kahtlemata meeldivaks üllatuseks.

3. Tee talle jala- või seljamassaaži. Sa ei pea olema just professionaal, et kallima jalgu või selga veidike mudida. Pea meeles, et seljamassaaž on sama hea kui kallistus, peaasi, et seda lihtsalt liiga kõvasti ei tehta.

4. Tee kallimale hommikul kohvi. Selleks pead hommikul vaid paar minutit enne kallimat ärkama. Talle annab see märku, et sa mõtled temale ja hoolid temast.

5. Saada talle kutse kohtingule. Soeta piletid heale filmile või broneeri mõnes restoranis laud ning saada kallimale kutse õhtul kokku saada. Isegi, kui tegemist pole teab kui uhke kohtinguga, tekitab see ikkagi ootusärevust ning muudab igava päeva paremaks.

6. Jaluta tuppa, kingi kallimale suudlus ja kõnni minema. Kallimat muudab see õnnelikuks, kui ta taipab, et sa mõtled temale ka siis, kui sul on tegelikult kiire.

7. Pane veinipudel ja hea film valmis selleks ajaks, kui ta töölt naaseb. Kui sul pole parajasti head veini kodus, tee popkorni või muid suupisteid, mis filmi kõrvale sobiks. Kui sul pole ka midagi, millest snäkke teha, siis on ilmselt aeg poest läbi käia.

8. Helista talle tööle. Tänapäeval on võimust võtnud sõnumid ja helistatakse üha vähem. Üllata kallimat ja helista talle tööle, kuid ärge liiga pikalt lobisema jääge.

9. Saada talle laul, mis meenutab sulle teda. Saada kallimale Youtube'i link, millelt ta leiab laulu, mis sinule alati teda meenutab. Väldi laule, millel on kurb sõnum, see võib kallimat vaid segadusse ajada.

10. Tantsi temaga spontaanselt. Haara kallim oma kaissu ja õõtsuge mõne hea laulu saatel. 

11. Tee kallima lemmiktoitu. Pole tarvis oodata mõnd tähtpäeva, et kallimale tema lemmikrooga valmistada, tee seda spontaalselt mõnel õhtul. See on hea üllatus pärast pikka tööpäeva.

12. Kingi talle lilli. Arvad, et see kõlab imalalt? Võib-olla natukene. Aga kellele ei meeldiks lilled! Kui kallim hakkab sinu üle naerma, ära solvu, vaid naera koos temaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles