Naised sooviksid tihemini seksida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias tehti küsitlusega kindlaks, et naised sooviksid neli korda rohkem seksida ehk kui praegu seksib suurem osa inimesi keskmiselt korra nädalas, siis õrnem sugupool sooviks seksida kuni viis korda nädalas.

Kahjuks ei saa paljud seda aga elustiili tõttu lubada. Briti naisteportaal Female First uuris lähemalt, millistel põhjustel tunnevad naised, et nad ei saa seksida nii palju, kui sooviksid.

Naised on tavaliselt töö või muude kohustuste tõttu liiga väsinud. Kui naine jõuab pärast pikka tööpäeva koju ja maandub diivanile, siis reeglina sellega kogu õhtu piirdubki, sest ta on liiga väsinud, et midagi muud teha. Ainuke variant on veel voodis telerit vaadata või lugeda, kuid midagi füüsilisemat ei jaksa naine teha.

Naise ja mehe seksiisu ei ole sünkroonis. Naine tahaks seksida hommikul enne voodist tõusmist, kuid mees on siis veel unine ja eelistaks õhtust seksi. 

Peres on lapsed või paaril on korterikaaslased, mistõttu on raske intiimset õhkkonda luua. Vanemad seavad laste vajadused alati esikohale ja seetõttu võib sageli ununeda, et ka suhe vajaks veidike tähelepanu. Või segavad intiimseid hetki korterikaaslased, kes tahavad pidevalt midagi ühist ette võtta.

Magamistoas on liiga palju segajaid (telefonid, tahvelarvuti, sülearvuti jne). Mõnikord on lihtsam vaadata Youtube'ist armsaid loomavideoid, kui seksida.

Naine ja mees vaidlevad pidevalt ning see vähendab intiimsust. Tööst, rahast ja kodusest majapidamisest tingitud stressitekitajad ning pinged võivad sugutungile hävitavalt mõjuda.

Naise ja mehe töögraafikud on erinevad ning nad on harva koos magamistoas. Naine tuleb õhtul töölt koju, kuid siis peab mees minema öövahetusse. Sellisel juhul on keeruline leida koosolemiseks aega.

Partneritel on hullumeelne sotsiaalelu ja nad on harva vaid kahekesi. Sõpradega väljas käimine, hobid või kolleegidega koosviibimised nõuavad oma aja ning võib juhtuda, et partnerit näed alles öösel voodis, kui tema juba magab.

Seksuaalelu häirivad terviseprobleemid. Depressioon, stress, lihasvalu või muud tervisemured võivad sugutungi vähendada ning seksi ebamugavaks muuta. Lõpuks tekib tunne, et kuigi tahaks ju seksida, on mugavam seda siiski vältida.

Füüsiline või emotsionaalne ebakindlus tekitab probleeme. Naised muretsevad oma kehakaalu ja -kuju pärast, meestele valmistavad peavalu erektsiooniprobleemid. Seksimine pole sugugi nii lihtne, kui filmidest tundub.

Suhtes on vähe seksuaalset ligitõmmet. Võib-olla olete nii kaua koos olnud, et partnerite asemel on teist saanud väga head sõbrad. Võib-olla sa veel armastad partnerit, kuid ei tunne tema vastu kirge. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles