Nipid kuumaks puhkuseseksiks ilma kodust lahkumata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Partneriga vahelduse saamiseks ja kvaliteetaja nautimiseks ei pea alati välismaale puhkusereisile sõitma. Sama head aega on võimalik veeta ka kodus.

Women's Health Magazine vahendab viit nippi, kuidas teha kuuma puhkuseseksi kodust lahkumata:
 

1) Tee eeltööd - Nagu puhkusele mineku puhul, näe enda kallal tavalisest rohkem vaeva ning valmista end kuumaks õhtuks ette - käi juuksuris, värvi  küüned ja vahata oma jalgu. Peale enda eest hoolitsemist tunned sa ennast alati kütkestavalt. Isegi kui sa ei sõida kuhugi kaugele, siis ka kodus puhkuse nautimiseks tasub seda teha.

2) Too rand oma koju - Muuda oma kodune keskkond puhkuse ajal eksootilisemaks. Koduse puhkuseseksi eelmängu jaoks pane selga bikiinid, lase oma mehel end troopilise lõhnaga kreemiga kreemitada, pane taustaks eksootiline muusika ning tehke ise kodus suviseid kokteile. Niimoodi tekib õige meeleolu ja suudate vahelduseks rutiinist välja tulla, mis mõjub teie suhtele kindlasti värskendavalt.

3) Muuda tuba luksuslikuks - Puhkusele minnes näevad hotellitoad alati ahvatlevad ja ilusad välja. Kuid ka enda magamistoas on võimalik luua taoline atmosfäär. Pane uued värsked voodipesud ning kaunista tuba endale meelepäraselt. Eksootika loomiseks võid tuua täiesti uue mööblieseme oma magamistuppa - näiteks peegli, millest saate oma voodis vallatlemist jälgida.

4) Minge vanni - Valmista eelmänguks ette vannivesi, kuhu paned palju vahtu või aroomiõlisid. Lisaks kaunista vannituba küünaldega ning pane valmis kaks puhast rätikut. Minge koos partneriga vanni ning nautige lõõgastustunnet üksteist kordamööda masseerides. Kui teil vanni pole, siis minge koos kuuma duši alla ning proovige seal uusi seksipoose.

5) Magage sisse ja seksige - Puhkuse juures on üks parimaid asju see, kui ei pea enam oma tavalisest elugraafikust kinni pidama. Sama efekti jaoks nautige vabal päeval kaua magamist ja veetke terve hommik voodis niisama pikutades või vallatledes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles