Kuidas olla oma mehele parim naine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Heal partneril on teatud omadused, mida kõik mehed väärtustavad. Seega võid sa teadlikult olla parim naine oma kallimale.

Kaheksat viisi, kuidas olla oma mehele parim naine, vahendab allwomenstalk.com:
 

1) Ütle, mida mõtled! – Paljud naised ei julge oma mehega näiteks probleemidest otse rääkida, vaid kipuvad oma mõtteid ilustama. Siiski tasub oma tunnetest ja mõtetest võimalikult avatult rääkida. Seda tehes tasub rõhutada just enda nägemust probleemist, et mitte kõlada süüdistavalt. Ja kui mees küsib, kuidas sul läheb, siis vasta talle ausalt. Rääkida sellest, mida ka tegelikult mõtled, on emotsionaalselt kõige vabastavam ja kergem viis, kuidas oma mehele parim kaaslane olla.

2) Ole inimlik – Kui mees on väsinud, kurb või vihane, siis lase tal olla või aita tal oma tunnetega hakkama saada. Mehe probleeme ei tasu võtta isiklikult. Kui ta vajab üksiolemist või nõustamist, siis paku talle seda. Arvesta tema vajadustega ning ole võimalikult mõistlik.

3) Üllata teda – Spontaansust saab rakendada igas suhte aspektis. See võib olla ka väike asi, näiteks talle armsa kirja jätmine. Muidugi võib oma suhet vürtsitada ka näiteks langevarjuhüppega. Mehe mugavustsoonist välja tõmbamine mõjub teie suhtele kindlasti hästi. Teil tekib niimoodi palju ühiseid esimesi kogemusi ja õpite hirmudest võitu saama. See omakorda tugevdab teievahelist sidet.

4) Ole tänulik – Liiga palju on paare, kus partnerid ei väärtusta teineteist täielikult. Pikka aega suhtes olles nähakse oma kaaslase juures pigem häirivaid omadusi ning unustatakse väikesed head asjad ära, sest nendega ollakse harjunud. Kui mees teeb sulle õhtusöögi välja, siis täna teda. Kui ta teeb mingit kodutööd või aitab sind, siis näita oma tänutunnet välja. Kõigile meeldib olla väärtustatud. Ära unusta ka tema vajadusi ja ära võta häid asju enesestmõistetavalt.

5) Jäta väikesi kirjakesi – Jäta talle aeg-ajalt väikesi kirjakesi, kus ütled midagi armast, seksikat või julgustavat eelolevaks päevaks või nädalaks. Mees hindab seda väga ja muudad sellega tema päeva kindlasti paremaks.

6) Tee komplimente – Leia tema keha ja iseloomu juures omadusi, mis sulle väga meeldivad. Iga nädal tasub teha nende kohta vähemalt paar komplimenti. Nii suureneb tema enesekindlus ja ta tunneb ennast suhtes paremini.

7) Tunne huvi – See kehtib kõikide inimsuhete kohta: tunne huvi oma partneri tegemiste kohta. Küsi nii tema karjääriga kui ka vaba ajaga seotud küsimusi, et mõista, mis talle oluline on. Niiviisi võid õppida ka ise teatud asjade kohta juurde.

8) Personaalsed kingitused – Kui sa teed mehele tähtpäevaks kingitust, siis ära osta lihtsalt tavalist meeste tarbeasja. Proovi teha mingit erilist kingitust, mis on personaalselt just temale mõeldud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles