Saladused, mida tasuks partneri eest varjata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi ausus on suhtes väga tähtis, tuleks teatud asju partneri eest siiski varjata. Oluline on osata vahet teha, mida tuleks partneri eest salajas hoida ja millest tuleks partnerile kindlasti rääkida.

Teatud teemade varjamine partneri eest võib aidata suhet paremaks muuta. Mõningate asjade jagamine partneriga võib teievahelise suhte hullemaks muuta, seega tasuks mõnda asja vaid endale hoida, kirjutab Allwomenstalk.

Sulle ei meeldi partneri ema

Üks saladus, mida võiks partneri eest varjata, on see, et sulle ei meeldi tema ema. See kehtib tegelikult kõigi partneri pereliikmete kohta, kuid just emad kipuvad olema kõigi jaoks kõige tähtsamad inimesed. Kui tunnistad partnerile, et tema ema ei meeldi sulle, siis tõenäoliselt tekitab see teie kahe vahel vaid pingeid. Kõige parem oleks üritada ämmaga läbi saada ja meeles pidada, et te ei puutu ju nii tihti kokku.

Pisiasjad eelmiste suhete kohta

Kuigi oma minevikku võib partneriga jagada, tuleks kuskile piir tõmmata. See on hea, kui oled partneriga avameelne ja aus, kuid kõiki asju ei pea ta teadma. Mõistlikum on anda partnerile üldine ülevaade oma eelmistest suhetest, kuid ära lasku detailidesse.

Miski häirib sind partneri juures

Igal inimesel on omad veidrused. Me kõik erineme teineteisest ja oleme teatud asjade osas ainulaadsed. Vahel võib juhtuda, et meid iseloomustavad omadused ärritavad teisi. Kui mõni oluline asi häirib sind mehe juures, siis tõenäoliselt te kaua koos vastu ei pea. Kui sind häirivad aga pisiasjad, siis ei tasu neid jutuks võtta. Ka sinu juures võib olla asju, mis mehele ei meeldi.

Kui palju miski maksab

Kui teil on ühine pangakonto, siis peaksite olema teineteisega ausad ja rääkima, mille peale keegi raha kulutab. Võib-olla oleks mõistlik mõlema kulutusi limiteerida, et üks ei saaks kulutada ühist raha rohkem kui teine. Kui kulutatud summa jääb alla seatud piiri, siis ära hakka seda torkima ega uurima, mida kallim on soetanud. 

Sulle ei meeldi see, kuidas mees midagi teeb

See on veel üks koht, kus tuleks endale meelde tuletada, et inimesed on erinevad. Lase mehel asju ajada nii nagu talle meeldib, siis käitub ta loodetavasti sinuga samuti ega hakka sind suunama või õpetama. Võib-olla valmistab mees sinust erinevalt süüa või hoolitseb oma rõivaste eest teistmoodi, kuid ära hakka tema meetodeid kritiseerima. Asi pole seda väärt.

Sulle ei meeldi mehe naljad

Mida sa sellest võidad, kui ütled mehele, et sa ei naudi tema nalju? See kommentaar võib talle haiget teha. Kui mehe naljad pole just solvavad ega lähe muul moel üle piiri, ole viisakas ja naera nende üle. Mis siis, kui need on veidike labased? Ürita õppida ka seda osa temast armastama.

Mida sa teie kohta teistele räägid

Üks oluline asi, mida võiks kallima eest varjata, on see, mida sa oled teie suhtest teistele rääkinud. Mehele ei meeldi see, kui ta kuuleb, et sa oled tema kohta kellelegi midagi paljastanud. Jaga suhte kohta infot valikuliselt ja ära räägi teistele seda, mida mees on palunud sul saladuses hoida. Enamik naisi naudib oma suhetest rääkimist, kuid on parem, kui mees ei kuule, mida sa sõbrannadele räägid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles