Käsud ja keelud: mida tasuks silmas pidada, kui tahad kanda läbipaistvat särgikest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: Reuters / Scanpix

Suvel tasub eelistada õhemaid ja kergemaid rõivaid, seega ei tasu imeks panna, kui nii tänavapildis kui ka seltskonnaajakirjades kannavad paljud naised läbipaistvaid pluuse ja särgikesi. Mida tasuks silmas pidada, kui soovid selga panna pluusi, mis paistab läbi?

The Gloss pani kirja käsud ja keelud, mida tuleks järgida, kui soovid kanda särgikest, mille alt paistab välja su kaunis rinnahoidja.

Käsk: veendu, et rinnahoidja oleks sulle paras. Kui tahad kanda riietust, mille alt paistab su rinnahoidja välja, siis ilmselt on su eesmärgiks see, et inimesed näeksid rinnahoidja kaunist disaini, mitte su rindasid, mis ei taha väikestesse korvidesse hästi ära mahtuda. Veendu, et su rinnahoidja oleks sulle kenasti paras ja alles siis pane selle peale läbipaistev särgike.

Käsk: vali õige üritus. Igale üritusele ei sobi minna läbipaistva riietusega. Kui aus olla, siis enamasti tasuks eelistada pluuse, mis ei näita maailmale su aluspesu. 

Käsk: proovi bodit. See ei ole küll otseselt rinnahoidja, kuid on siiski seksikas ja võib teatud kleitide või pluuside alla hästi sobida. 

Käsk: veendu, et sa kannad sobivat rinnahoidjat. Kui su pluus on niigi läbipaistev, siis vaata üle, et su rinnahoidja ei kumaks läbi. Sa ei taha minna ju mõnele aiapeole ja kõigile oma nibusid demonstreerida. Vali õige ürituse jaoks õige rinnahoidja.

Käsk: jäta mulje, et sa valisid meelega sellise riietuse. Sa ei taha ju, et inimesed imestaksid, kas sa ikka ise tead, et su aluspesu paistab välja. Kui julged oma rinnahoidjat näidata, siis ole enesekindel.

Käsk: kanna värvilist rinnahoidjat. Kui oled omale mõne värvilise rinnahoidja soetanud ja tahad kindlasti kanda pluuse, mis paistavad läbi, siis pane värviline aluspesu julgelt selga. 

Käsk: heleda pluusi alla pane tume rinnahoidja. See sobib nii õhtul ööklubisse kui ka päeva ajal poodides käimiseks.

Käsk: sobita rinnahoidja toon kokku oma pluusi tooniga. See kehtib peamiselt valge või musta puhul ja jätab üllatavalt elegantse mulje. 

Käsk: kasuta erinevaid kihte. Kui sa ei taha, et su riietus kisaks: «Siin on mu rinnahoidja!», siis pane selga läbipaistev särgike ja selle peale veel näiteks nahkjakk või kardigan.

Käsk: katseta pitsilise särgiga. Kui pitsilise särgi alt paistab välja tume rinnahoidja, siis see mõjub väga seksikalt ja naiselikult.

Keeld: ära kanna ihuvärvi rinnahoidjat. Pole tähtis, kas see sobib täpselt su nahatooniga kokku või mitte. Inimestele võib jääda mulje, et sa ei kannagi pesu.

Keeld: ära kanna heledat rinnahoidjat tumeda särgi all. See jätab alati mulje, et tegemist on äpardusega.

Keeld: ära kanna kulunud või räpast rinnahoidjat. See pole naiselik ja jätab sinust lohaka mulje.

Keeld: ära kasuta rinnahoidjat topina. Kui sa pole just rannas või mõnel vabaõhuüritusel, mis toimub mere lähedal, siis jätab rinnahoidja kasutamine topina väga paljastava mulje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles