Galerii: ECCO esitles Kapsel kotikollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taani jalatsitootja ECCO avas eile oma järjekordse kaupluse, sedapuhku Viru Keskuses. Avaüritusel esitleti Kapsel14 kotikollektsiooni ning avati saladuseloor sügiskollektsiooni osas.

Kapsel 14 kollektsioon koosneb eksklusiivsetest kottidest, mis ühendavad endas Skandinaavia disaini ja Itaalia käsitöö. Tulemuseks on puhta ja minimalistliku disainiga naiste ja unisex kotid.

Kaupluse avamisel esitles ECCO ka osa oma sügiskollektsioonist ning stilist Karolin Kuusik andis nõuandeid, kuidas neid sobitada hetketrendidega. Eelkõige tõi ta välja kollektsiooni mitmekülgsuse ja rõhutas mugavust. «Sügiskollektsioonist  peaks küll igaüks omale sobiva stiili leidma, kuna esindatud on nii šikk klassika, sportlik stiil kui ka moodne ja pilkupüüdev disain. Ning nagu ikka ECCO jalanõude puhul, siis erinevate jalanõude märksõnaks on mugavus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles