Galerii: Läti lasterõivaste disainerid esitlesid Tallinnas uusimaid kollektsioone

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esitlesid viis tuntud Läti lasterõivaste brändi Tallinnas oma värskelt valminud sügis-talv 2014 kollektsioone, samuti olid juba kohal ka kevad-suvi 2015 kollektsioonide esemed.

Oma värskeima loominguga olid väljas kõrgekvaliteedilist lastemoodi pakkuvad brändid Zaza Couture, Petra.lv, Leny Tomy Factory, Beekid ja Hebe. Kohal olid ka brändide esindajad ning kollektsioonide taga seisvad disainerid Lätist.

Üritust aitas korraldada Läti investeeringu- ja arendusagentuur LIAA (the Investment and Development Agency of Latvia), mille eesmärk on edendada Läti ettevõtete äritegevust, hõlbustades ettevõtjate välisinvesteeringuid ning suurendades Läti ettevõtete konkurentsivõimet sise- ja välisturgudel.

LIAA esindaja Alise Barvika sõnul on kollektsioonide esitlemine nii meediale kui ka sisseostjatele Läti ekspordi arendamise seisukohalt väga oluline. «Taoliselt üritustel saame otsest tagasisidet turgude erinevatest nüanssidest – milline on kohaliku kliendi maitse, millist stiili turg eelistab – ning loomulikult kasvatame brändide tuntust lähinaabrite seas,» ütles Barvika. «Usun, et Eesti lapsed on igati väärt seda, et nende garderoobis oleksid ka Läti disainerite esemed, mis valmistatud just oma päritolumaal, mis tehtud naturaalsetest materjalidest ning näevad väga stiilsed välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles