Kuus parimat toiduainet eelmänguks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahelduseks tavalistele eelmängu nippidele saab ka toiduainetega magamistoas vürtsi lisada. Parim asi selle juures on, et neid toiduaineid võib leida su enda köögist.

Momtastic.com toob välja kuus toiduainet, mida tasub eelmänguks proovida:

Vahukoor – See kohev magus toiduaine võib magamistoas lisaväärtuse saada. Pole midagi seksikamat, kui limpsida vahukoort oma partneri kuumalt kehalt.
 

Maasikad – Need marjad sobivad hästi kokku vahukoorega. Sööda oma partnerit maasikatega ning abista oma keelega kaasa, kui vedelikku peaks kehale sattuma.
 

Šokolaadisiirup – Meile meeldib leevendada šokolaadiga oma magusaisu, kuid seda saab kasutada ka seksikamal otstarbel. Kasuta siirupit oma partneri keha peale maalimiseks ning hiljem laku see keelega puhtaks.
 

Mahlapulgad – Lapsepõlve lemmikud saavad magamistoas uue dimensiooni. Söö aeglaselt mahlapulka oma partneri ees ja lase sellel tilkuda oma alasti keha peale. Ülejäänu eest hoolitseb juba mees.
 

Tee või kohv (soe, mitte kuum) – Lonksu tee või kohvi võtmine enne tundlike piirkondade suuga hellitamist paneb su partneri mõnust ohkima. Veel parem oleks võtta vaheldumisi lonksu külmast ja kuumast joogist. Veendu, et tee või kohv ei oleks kuum – kõrvetatud keeled rikuvad tuju.
 

Piparmünt – Pane piparmündileht enne oraalseksi omale suhu. Sellest tulenevad vahelduvad kuuma- ja külmahood panevad naha surisema. Lisaks on sul peale seda suurepärane hingeõhk.
 

Kasuta ühte nendest toiduainetest oma järgmiseks eelmänguks ja sa ei kahetse seda! Ning seksi ajal põletad sa ka lisandunud kalorid ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles