Mida võiks suve jooksul kindlasti teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on peaaegu käes ja enne suvepuhkusele minekut võiks mõned asjad plaani võtta, mida suve jooksul kindlasti teha. Paljud inimesed kasutavad suve selleks, et kodumaal ringi reisida, kuid lisaks reisimisele on veel mitmeid tegevusi, mida suve jooksul nautida.

Külasta võimalikult paljusid vabaõhuüritusi. Kahjuks pole kõik vabaõhuüritused prii sissepääsuga, kuid õnnelik on valik piisavalt lai, et saad vastavalt oma eelistustele ja rahakotile meelepärased üritused välja valida. Oled muusikahuviline? Vaata üle, millised folgid ja kontserdid on suvel toimumas. Sulle meeldivad kirbuturud ja laadad? Otsi internetist infot selle kohta, millised neist jäävad sinu suvepuhkuse sisse.

Korista ja tõsta kodu ümber. Teatavasti võib suvine ilm Eestis olla üpris ettearvamatu, kuum suvepäev võib muutuda vihmaseks ja halliks ning selleks ajaks oleks hea tubaseid tegevusi leida. Kindlasti on sul kodus mõni koht või kapp, mida oled ammu koristada tahtnud. Võta see suveks plaani. Üleliigsed asjad võid viia näiteks uuskasutuskeskusesse või ise need mõnel kirbukal maha müüa.

Proovi uusi retsepte. Suvi on mõnus aeg, mil saab vabas õhus süüa teha. Oled alati tahtnud ise hamburgereid teha? Otsi parimad retseptid välja, pane grill sooja ja asu asja kallale. Suvel on poodides ja turul saadaval laias valikus värskeid puu- ja juurvilju, seega tuleks kindlasti ka neid oma retseptidesse panna.

Kohtu uute inimestega. Suvi on hea aeg ka selleks, et rohkem väljas käia ja uute inimestega tutvuda. Ära jäta ühtegi suvist üritust vahele, kuhu sõbrad sind kaasa kutsuvad. Väljas olemine ja uued tutvused tekitavad hea tunde ning taolised kohtumised võivad su elu positiivselt mõjutada.

Ole aktiivne. Aktiivne võiks olla igal aastaajal, kuid suvel on see tänu soojale ilmale tõenäoliselt lihtsam, sest me tahame rohkem vabas õhus olla ja ringi liikuda. Käi ujumas, jalutamas, rabamatkadel või avasta jalgrattaga sõites oma kodulinna. Lase soojal ilmal end motiveerida.

Reisi ringi. Ära istu suvel kodus nelja seina vahel. Tee plaane ja käi ringi. Kutsu sõpru kaasa või reisi koos perega. Külasta linnu, kus sa varem pole käinud. Kui sa ei taha oma kodulinnast kaugemale minna, käi näiteks muuseumites ja galeriides, avasta erinevaid parke ja looduskauneid kohti linnas sees. Õpi oma kodupaiga kohta midagi uut ja naudi ringi liikumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles