Lugeja kirjutab: kehva juuksuri pärast hakkasin ise oma juukseid lõikama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Naine24 iluteenuste-teemalise lugejamängu raames kirjutas oma ebameeldivast juuksuriskäigust lugeja, kes pärast teenuses pettumist haaras käärid ja avastas endas varjatud anded.

Olen enda elu jooksul ikka mitmed korrad juuksurisse ära eksinud, kuid olude sunnil olen pidanud neid ka sageli vahetama (elukohavahetustest jms tulenevalt). Kui ma aastaid tagasi Tallinnasse kolisin, leidsin taaskord, et peaksin enda soengut uuendama, kuid ühtki tuttavat juuksurit kuskilt võtta ei olnud. Nii siis panin endale aja ühte kesklinna salongi, mille nime olin kuulnud ja mida pidasin usaldusväärseks.

Alguses tundus salongi minnes kõik tore ning juuksurgi oli meeldiv ja sõbralik. Mida rohkem ma aga juuksuriga vestlesin, seda enam mõistsin, et ega ta ikka üldse aru ei saa, mida ma tahan.

Soovisin endale üle pika aja tukka – sellist viltust ja langevat. Paraku kammis juuksur mu juuksed veidral moel küljele ja siis lõikas tuka nõnda, et kui pead ette kallutasin, siis sellest vaatas vastu tühi auk. Üritasin talle korduvalt selgitada, et mu juukseid ei ole mõtet nii kammida ja lõigata, kuna need vajuvad ikka tagasi oma loomulikku asendisse (kui ma just poolt pudelit lakki pähe ei pane) ja see auk näeb väga inetu välja.

Midagi üritas see juuksur peale seda juttu ka parandada, aga mingit tulemust ei olnud. Ütles veel, et kui ikka ei sobi, siis tulge järgmine päev tagasi?!

Maksin mossis näoga tema teenuse eest (täpset summat ei mäleta, kuid see oli siiski üsna kopsakas) ja läksin lihtsalt lõpuks vihasena minema. Koju jõudes võtsin esimese asjana käärid kätte ning lõikasin endale ise sobiva kujuga tuka. Sellest ajast alates ei ole ma enam ühtki juuksurit külastanud – lõikan ja värvin enda juukseid juba umbes kuus aastat täiesti ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles