Seitse põhjust, miks su unistused pole veel täitunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Unistuste täideviimine peaks olema küll väljakutse, kuid samas ei tohiks see tunduda ebareaalsena. Vahel aga tundub, et meie ning meie unistuste vahel on suur hulk takistusi, mida on raske ületada. Kui ka sina oled nii tundnud, siis antud artiklist võib sulle kasu olla.

Allwomenstalk toob välja seitse põhjust, miks su unelmad pole veel täitunud.

Sa pole piisavalt enesekindel. Enesekindluse puudumine mõjutab suuresti seda, kas unistused lähevad täide või mitte. Sa pead uskuma sellesse, mida sa teed. Seda pole sugugi raske teha. Võta lihtsalt vastu otsus, et sa usud endasse ja oma tegemistesse. See otsus võib paljugi muuta.

Sa pole piisavalt ambitsioonikas. Seda on juba veidike raskem muuta. Sa pead nimelt tahtma oma unistusi teoks teha. Sa pead enese seest leidma selle tungi ja ambitsioonikuse. Sa pead ületama mugavustunde ja laiskuse. Kui oled otsustanud, et hakkad oma unistuste poole pürgima, oled õigel teel.

Sa hoolid liiga palju teiste arvamustest. Teiste arvamused võivad takistada sind oma unistusi ellu viimast. Oluline on otsustada, et sa ei lase teistel oma teele ette seista. Sa saad olla julge ja ainulaadne ning otsustada, et järgid oma unelmaid. Need, kes sinus kunagi on kahelnud, näevad peagi, milleks sa võimeline oled.

Sa kardad läbi kukkuda. Hirm läbikukkumise ees võib sind tagasi hoida. Loomulikult võib juhtuda, et asjad ei lähe nii, nagu sulle meeldiks. Samuti võib juhtuda, et sa saad paremini hakkama, kui oleksid osanud arvata. Sa ei saa seda teada, kui sa ei proovi. Tunduvalt parem on proovida ja läbi kukkuda, kui üldse mitte proovida.

Sind hoiavad tagasi majanduslikud raskused. Mõnikord ei saa me oma unistusi täide viia, sest meil pole selleks piisavalt rahalisi vahendeid. Sellisel juhul tuleks asjale loominguliselt läheneda. Kuidas finantseerida seda, mida sa teha tahad? Võib-olla pead oma unistuse suunas liikuma väga väikeste sammudega. See on täiesti normaalne, peaasi, et liiguksid õiges suunas.

Sa oled muude asjadega liiga hõivatud. Vahel juhtub, et tahame küll unistusi teoks teha, kuid meil on liiga palju teisi asju, mis tähelepanu nõuavad. Eriti kehtib see olukorras, kus tuleb leida tasakaal õpingute, karjääri, suhete ja perekonna vahel. Elu võib kurnavaks muutuda, kui me ise pole piisavalt ettevaatlikud.

Sa ei tea, millest alustada. Võib-olla on su unistused niivõrd suured, et sa ei tea, millest alustada. Esialgu võib olla keeruline kindlaks teha, kuidas esimest sammu astuda, kuid see pole kindlasti võimatu. Kui oled endas kindel, leiad mooduse, kuidas oma unistuste teostamiseks vajalikku infot leida. Isegi, kui sa pole kindel, millest alustada, alusta millestki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles