Kirjuta parimast või halvimast iluteenusest ja võida auhind Lumene nahapuhastussarjast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuksuris või massaažis käimine võib mõjuda naisele väga ergutavalt. Mõnikord on nii tore igapäevastressist eemale saada, et lasta end spetsialisti käte vahel hellitada, selleks et pärast rõõmsalt ja lõõgastunult tavatoimetuste juurde naasta. 

Alati ei saa aga valitud iluteenusest sugugi head kogemust. Ons asi teenusepakkujas või teenuses endas, aga midagi jääb puudu või läheb šokeerivalt valesti. Seoses sellega ootame lugejate kirju iluteenuste teemal – kirjuta mõnest kogemusest, mis oli eriti huvitav, naljakas, omapärane või tasuv. Ootame kirjutisi ka sellistest iluteenustest, mis ei paku tarbijale mitte midagi või mille teostus oli tõeliseks pettumuseks. Mis läks valesti ja kuidas oleks saanud seda vältida? Seejuures palume keskenduda teenusele, mitte teenusepakkujale.

Auhinnad on välja pannud Lumene oma uuest Arctic Touch nahapuhastustoodete sarjast. Kõikide vastajate vahel loosime välja kolm komplekti (vaata lähemalt allpool!).

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 1. juunil (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

AUHINNAD

1. Näopuhastaja ja toonik

SOFT TOUCH HYDRATING CLEANSER

Niisutav näopuhastaja

Pehme ja kreemjas ning luksuslikult rikkalik näopuhastusvahend eemaldab nahalt meigi ja mustuse. Arktiline pohlaseemneõli annab nahale puhastamise ajal küllusliku niisutuse. Sobib suurepäraselt ka väga kuivale ja küpsele nahale.

SOFT TOUCH HYDRATING TONER

Niisutav toonik

Toonik lõpetab näopuhastusrituaali nahka luksuslikult hellitades. Toonik sisaldab sametpehmet murakaseemneõli, mis aitab nahal niiskustasakaalu parandada.

2. Koorija ja silmameigi eemaldaja

MATT TOUCH DEEP-CLEANSING EXFOLIATOR

Sügavpuhastav koorija

Värskendav kooriv geel sügavpuhastab poore ja aitab ära hoida mustuse ja komedoonide teket. Arktilised biomineraalid aitavad nahal uueneda, mentool annab värskendava ja jahutava tunde. Masseerivad jojoba terad ja mikrokristallid pehmendavad ummistunud poore ning eemaldavad surnud naharakke ja mustust andes niiviisi nahale sära. Nahk saab puhtaks ja on värske.

WATERPROOF EYE MAKEUP REMOVER

Veekindla silmameigi eemaldaja

Kahefaasiline silmameiki eemaldav vedelik on mõeldud veekindla ja eriti püsiva meigi eemaldamiseks. Õrnatoimelise, aga tõhusa koostisega. Aktiveerub pärast loksutamist.

3. Toonik ja näopesugeel

MATT TOUCH PORE-TIGHTENING TONER

Poore ahendav toonik

Naha läikimist vähendavat toonikut kasutatakse puhastusrituaali lõpuks. Aitab poore ahendada ja nahk tundub seega ühtlasem. Tasakaalustav arktiline ksülitool aitab naha läiget kontrolli all hoida ja hoiab ära uue mustuse ja komedoonide tekke. Lõpptulemus: puhas mati pealispinnaga nahk.

MATT TOUCH DEEP-CLEANSING GEL WASH

Sügavpuhastav näopesugeel

Värskendav näopesugeel eemaldab tõhusalt meigi, mustuse ja liigse rasu ilma nahka kuivatamata. Tasakaalustav konsistents aitab naha läiget kontrolli all hoida ning hoiab ära uue mustuse tekkimise. Sisaldab arktilist ksülitooli, mis normaliseerib naha bakteriaalset tasakaalu. Õlivaba toode. Lõpptulemus: puhas mati pealispinnaga nahk.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles