Kümme asja, millele iga mees on seksi ajal mõelnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele võib tunduda, et ega need meeste mõtted midagi erilist ju ole, kuid tegelikult kipuvad naised mehi sageli alahindama. Ka seksi ajal keerlevad meeste peas mitmed mõtted, just nagu naistelgi, seega ega me niivõrd erinevad olegi.

Seksi võib pidada ühest lihtsamaks ja ürgsemaks asjaks, millega inimesed tegelevad. Alasti naise läheduses võivad mehe mõtted olla suhteliselt etteaimatavad. Women's Health Magazine uuris meestelt, millised on kõige tavapärasemad mõtted, mis nende peas seksi ajal tiirlevad.

See oli siis orgasm? Naine mõistab kohe, kui mees saab orgasmi. Kui miski muu seda ei reeda, siis vähemalt see, et mees vajub kokku justkui pärast maratoni jooksmist. Seetõttu on meestel raske mõista seda, kui naine saab orgasmi, kuid jaksab pärast kohe uuele ringile minna.

Oih, ma unustasin duši all käia! Iga naine, kes on higise mehega voodis olnud, teab, kui tugev ja mehine lõhn meest võib saata. Mehel võis olla plaanis pesemas käia, kuid ta oli võib-olla liiga väsinud või laisk, et seda teha.

Issand, need on ju imelised! Mehe vaatenurgast on parimad rinnad need, mis on paljastatud vaid selleks, et mees saaks neid üksinda nautida.

Ma peaksin selle hetke hilisemaks meelde jätma. Mõnikord, kui mehel tekib tahtmine seksida, ei pruugi naine kättesaadav olla ja mees peab üksi hakkama saama. Neil hetkedel tuleb kasuks, kui mehel on naise kehast kauneid mälestusi, millele mõelda.

Mõne laulu mõtetes laulmine. Vahel juhtub, et mees tahab orgasmi edasi lükata, et naisele kauem mõnu pakkuda. Rohkem praktiseerinud meestel on selleks omad nipid, kuid suhteliselt levinud on mõne ebaseksika laulu peas ümisemine.

Ole rahulik, ole rahulik, ole rahulik... Mees tahab, et naisele jääks mulje, et mees omab olukorra üle täielikku kontrolli. Isegi kui see tegelikult pole nii, üritab mees siiski rahulikuks jääda ja näidata, et ta teab täpselt, mida teeb.

Hoia end üleval! Mõnikord lähevad asjad veidike nihu ja meheau ei taha sugugi üleval püsida. Tavaliselt on põhjuseks stress või alkohol, kuid probleemi tekitaja polegi üldse oluline, sest olukord valmistab mehele nii või teisiti pettumust.

Huvitav, kas naine oleks nõus proovima...? Igal mehel on omad trikid ja fantaasiad, mida nad tahaksid voodis proovida. Sageli ei julge mehed aga oma soove sõnadesse panna ilma, et naine solvuks või tunneks ebamugavust.

Ei tea, kus ta sellise asja õppis? Mehed ei kurda, kui naised voodis midagi uut teevad. Aga kui see tuleb täesti ootamatult ja te pole sellest eelnevalt rääkinud, siis mõtleb mees kahtlemata, kust naine taolisi asju on õppinud.

See. Oli. IMELINE! Mees ei pruugi seda alati välja näidata, kuid seks tekitab neis alati elevust. E-kirjad, mis on veel saatamata, muru, mis on niitmata ja riided, mis on pesemata - mitte ükski neist ei oma sel hetkel tähtsust. Mehel on seksikas naine käte vahel ja mehe aju kümbleb heatujuhormoonides. Vaid vähesed hetked elus on sellega võrreldavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles