Video: lahe suvine soeng – punutud krunn

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punutud krunn
Punutud krunn Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Suvisel ajal tasub väga palava ilmaga juuksed kinni panna. Miks mitte teha endale tavalisse krunni asemel midagi põnevamat? Vaata videot, kus Tina õpetab tegema punutud krunni!

Esiteks eralda pealael kasvavad juuksed ja pane need kinni. Ülejäänud juustest tee kõrge hobusesaba. Enne punumist tasub juustesse lisada endale sobivat stiliseerimistoodet.

Võta pealmistest juustest väike salk juukseid ja tee see pooleks. Kolmas salk haara hobusesabast ja alusta punumist nii, et patsist tulnud salk jääks keskele. Edasi punu nagu tavalist Prantsuse patsi, võttes iga kord ühe salgu patsist. Patsist tulev salk jääb alati peale ja otsmiku poolt tulev salk alati alla.

Pane tähele, et sa ei võtaks patsist korraga liiga palju juukseid, sest neid peab jätkuma seni, kuni peale on ring peale tehtud. Kui tukaosa juuksed saavad otsa, punu edasi neid juukseid, mis tulevad patsist.

Soovitatav on punuda pimesi ja mitte vaadata peeglisse, sest see võib ajada sind segadusse ja lõpuks ei tule soengust midagi välja.

Punu juuksed lõpuni punupatsiks. Selle ots peida krunni alla tekkinud tühimikku. Kuna krunn pole veel kinni pandud, saad seda vabalt sõrmede abil vormida ja tõmmata nii tihedaks kui soovid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles