Ilmselgeid märke, et mees pole sinust huvitatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui mees pole sinuga suhtlemisest huvitatud, siis sellele viitavad mitmed märgid. Alati ei pruugi naised neid märke aga tähele panna. Selleks, et edaspidi oskaksid meestega suheldes märke lugeda, koostas Allwomenstalk nimekirja märkidest, mis viitavad sellele, et mees pole huvitatud.

Ta ei vasta kunagi oma telefonile

Üks ilmselgemaid märke mehe huvi puudumisest on see, kui mees ei vasta oma telefonile. Kui tihti on juhtunud, et pead kaua telefoni otsas ootama, kuid keegi ei vasta kõnele? Seda tasuks võtta hoiatusmärgina, et mees ei pruugi sinust huvitatud olla.

Tal on pidevalt kiire ja ta ei saa sinuga välja minna

Kui su silmarõõm väidab vankumatult, et tema graafik on liiga tihe, et teie kohtumisi kirja panna, siis võib see olla vihjeks, et mees tahaks teie suhtlemise lõpetada. Kallid naised, kui te tõepoolest meeldite meestele, siis nad leiavad teie jaoks aega ja tahavad teiega suhelda. Teie ei peaks kunagi ootama ega muretsema, kas mees võtab ühendust või mitte.

Ta pole valmis suhet looma

Kas oled juba pikemat aega käinud väljas mehega, kes väidab sulle pidevalt, et ta pole valmis suhet looma? Ka see võib olla märgiks, et ta ei taha sinuga enam suhelda. Võib-olla pole mees valmis sinuga suhet looma, kuid ta ei oska seda teisiti väljendada.

Ta räägib pidevalt teistest naistest

Kui mees räägib sageli teistest naistest või tahab sinuga arutada, kui seksikas on mõni teist tänaval möödunud naine, siis võib see tähendada, et ta tahaks teie suhtlemise lõpetada, kuid ei oska leida paremat viisi, kuidas seda teha. Ükski mees, kes on naisest huvitatud, ei räägi naisele teistest naistest.

Ta helistab sulle tagasi päeva või paar hiljem

Oletame, et helistad mehele ühel päeval kolm korda, et teha plaane või niisama lobiseda. Ta ei vasta nendele kõnedele ja helistab sulle alles ülejärgmisel päeval tagasi või suhtleb sinuga Facebooki vahendusel. Võib-olla on see vihjeks, et ta pole sinuga suhtlemisest niivõrd huvitatud. Miks sa peaksid telefoni juures istuma ja kannatamatult tema kõnesid ootama? Ükski mees pole seda väärt.

Ta helistab vaid siis, kui ta on purjus

Võib-olla on sinu silmarõõm selline mees, kes helistab sulle harva ja seda ka siis, kui ta on end täis joonud. Võib-olla on neil kordadel tema eesmärk üks ja ta pole omale paremat kaaslast leidnud. See pole kindlasti hea märk ja mõistlik oleks selle mehega suhted lõpetada.

Ta on sinuga koos olles hajameelne

Kui te lõpuks kokku saate, kas sulle tundub, et mees on hajameelne? Kas ta vaatab oma telefoni rohkem kui sind? Seda ei tohiks juhtuda, kui sa talle tõeliselt meeldiksid.

Ta ei taha sinuga kahekesi olla

Kas te veedate kunagi kahekesi aega? Ilmselt mitte, kas pole? Tõenäoliselt on põhjuseks see, et ta tunneb end mugavamalt, kui lisaks sinule on seltskonnas veel palju teisi inimesi. Ta ei taha sinuga vaid kahekesi olla. See on märgiks, et ta pole sinust nii väga huvitatud ja võib peagi suhtlemise lõpetada.

Teda ei huvita, kuidas sul läinud on

Kas ta küsib, kuidas su päev möödus? Või mida sa tegid sel ajal, kui te ei kohtunud? Kui ei, siis ilmselt pole ta sinust eriti huvitatud ja sul oleks aeg edasi liikuda enne, kui ta teie suhtlemisele inetu lõpu teeb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles