Milliste riikide elanikud on oma voodieluga kõige enam rahul?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sina oled oma sekseluga rahul? Uuringud on tõestanud, et keskmine inimene pole seksuaalselt piisavalt rahuldatud. Seega on loomulik, et tahame teada, kuidas seda olukorda parandada ja oma voodielu erutavamaks muuta.

Kondoomitootja Durex viis erinevates riikides heteroseksuaalsete ja aktiivse sekseluga inimeste seas läbi uuringu, et välja selgitada, kus ollakse seksuaalselt kõige rohkem rahuldatud ja mis muudab seksi nii heaks, kirjutab Yahoo! Shine.

Kõige rohkem oldi voodieluga rahul Mehhikos (63 protsenti), sellele järgnesid India (61 protsenti), Poola (54 protsenti) ja Kreeka (51 protsenti).

Ent seksi ei muutunud rahuldavaks mitte see, kui tihti seksiti, mitu korda saadi orgasmi ega ka mitte imeline eelmäng (kuigi see ei tee ka kahju), üllatuslikult pakkus kõige suuremat rahuldust hoopis austus.

88 protsenti mehhiklastest ütles, et tunnevad seksi ajal, et partner austab neid. Sama asja pidasid oluliseks ka teiste esinelikusse jõudnud riikide elanikud (Poolas 74 protsenti, Indias 73 protsenti, Kreekas 71 protsenti).

Durexi uuringust selgus seegi, et need, kes olid oma sekseluga rahul, tundsid end partneriga olles piisavalt mugavalt, et öelda partnerile, mis neile seksi ajal meeldiks. Ka selles osas olid eelpool nimetud riigi esirinnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles