Uuring: naised naudivad väga sekslelude kasutamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring näitas, et üllatavalt suur hulk naisi naudib sekslelusid ja nad tahaksid, et partnerid kasutaksid sekslelusid voodis rohkem.

Kuigi võib olla raske leida naist, kellele sekslelud ei meeldiks, tunnevad paljud mehed end sekslelude kasutamise suhtes ebakindlalt. Kui mehed aga teaksid ja aktsepteeriksid seda, et sekslelud võimendavad naise orgasmi, siis tasuks ehk kaaluda lisavidinate voodisse toomist, kirjutab Modern Man.

Viimastel aastatel on täheldatud, et sekslelude kasutamine on nii meeste kui naiste seas üha populaarsemaks muutunud. Tavaliselt eelistatakse sekslelusid kasutada üksinda, kuid suurenenud on ka nende inimeste hulk, kes kasutavad sekslelusid partneriga voodis olles.

Värske uuring näitas, et koguni 72 protsenti neist, kellele kuuluvad mõned sekslelud, kasutavad neid partneriga olles. Vaid 28 protsenti naistest, kellele kuulub üks või kaks sekslelu, olid vallalised.

Väga oluline on ka see fakt, et paljud naised (78 protsenti) pole võimelised orgasmi saama ilma kliitorit stimuleerimata. Siinkohal tulevadki erinevad sekslelud mängu. Kui mees aga pole nõus sekslelusid voodisse tooma, siis peab ta ise tunduvalt rohkem vaeva nägema, et naisele rahuldust pakkuda.

Head lugejad, kas ka teil on sekslelusid? Kas kasutate neid üksi või partneriga? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles