Millised teemad tekitavad naiste ja meeste vahel alati vaidlusi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik inimesed on erinevad. Meil on erinevad eelistused, arvamused, huvid ja eesmärgid. Paarisuhtes olles võib juhtuda, et sinu ja partneri mõtted ei ühti, see on täiesti normaalne ja tavaline. Teatud teemad on aga sellised, mis on alati naiste ja meeste vahel vaidlusi tekitanud.

MSN Glo toob mõned näited sellest, mis teemadel ei jõua mehed ja naised kunagi üksmeelele.

Muusikalid. Mehe arvates on see mõttetu ajaraiskamine, naine on aga veendunud, et muusikalid on kui maagilised Disney joonisfilmid, mis on ellu äratatud.

Naise soeng. Mees ütleb, et talle meeldib rohkem, kui naise juuksed on lahti. Naine on aga arvamusel, et krunn või hobusesaba sobib paremini tema riietusega.

Romantilised komöödiad. Mees ütleb, et imalad ja romantilised komöödiad tekitavad temas tunde, et tahaks oma silmad peast välja torgata. Naise arvates pole aga paremat meelelahutust laupäeva õhtuks, kui kallima kaisus mõnda naistefilmi vaadata.

Iluuisutamine. Kui mees peaks valima, vaataks ta iluuisutamise asemel näiteks kiiruisutamist. Naine on aga veendunud, et iluuisutamine on kõige kaunim spordiala ja kiiruistamise vaatamine on tema jaoks sama hea kui seina jõllitamine.

«Seks ja linn». Mees pole sellest sarjast üldse huvitatud.

Juhiste küsimine. Võõras koha ringi ekseldes tahaks naine uurida kohalikelt, kas nad on ikka õigel teel, kuid mees on veendunud, et tema nutitelefon juhatab neid peagi õige tänavani. Pealegi on teistelt abi palumine mehe arvates nõrkuse märk.

Tassikoogid. Mees ei mõista, miks on naised vaimustatud sellest, et kõigil oleks oma väike koogike. Naise jaoks on tassikoogikohvik aga võrdne ilusa muuseumiga.

Hilinemine. Mees ütleb, et ta vihkab hilinemist ega mõista, miks naisel alati nii kaua aega kulub. Naine ei saa aru, miks mees nii tühise asja pärast ärritub.

Käekottide hind. Mees on arvamusel, et 100 eurot ühe käekoti eest maksta on ilmselge raiskamine. Naine vastab talle, et mees lihtsalt ei mõista disainertoodete väärtust ja pealegi kulutab mees ise pidevalt raha autovaruosadele, mis lõpuks niikuinii jälle katki lähevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles