11 põhjust, miks lahutatud mehed on head partnerid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud partnerit otsivad inimesed on arvamusel, et lahutatud meeste ja naistega saab kaasa ka nende «üleliigse pagasi». Kuigi lahutatud inimeste puhul võivad olla mõned ohumärgid (näiteks see, kui ta abielu purunes, sest mees oli truudusetu), on lahutatud inimestel siiski sügavam ja realistlikum arusaam sellest, milline abielu tegelikult on.

Yahoo! Shine uuris suhteekspertidelt, miks lahutatud mehed on tegelikult head partnerid. Siin on ekspertide 11 vastust.

Ta on teadlik oma minevikus tehtud vigadest ja puudujääkidest. Mida kauem on paar koos olnud, seda sõnakamaks muutuvad naised selle suhtes, mida mees võiks enda juures muuta või mille suhtes on ta eksinud. Kui mees on eelmises suhtes olles enda kohta midagi õppinud ja on võimeline muutuma, siis võib lahutust pidada üheks tema tugevuseks.

Ta on võimeline suhtlema ja koostööd tegema. Oma elu ühendamine kellegagi, kes on seda eelnevalt juba teinud, võib minna libedamalt kui mehega, kes pole enne pikas suhtes olnud. Lahutatud meestel on kogemusi rahaasjade, kodu ja graafikute jagamisel.

Ta ei karda pühendumist. Lahutatud mees ei pelga tulevikuplaane arutada. Lahutatud mehed teavad, milline näeb kooselu välja ja nad naudivad seda, et saavad oma elu jagada. Nad ei tunne piinlikkust, kui tuleb rääkida suhtest, abielust, armastusest ja intiimsusest. Hoolimata sellest, et tema eelmine abielu ei jäänud kestma, on ta valmis uuesti kohtingutel käima ja see näitab, et ta on armastusele avatud ning tunneb suhte loomise vastu huvi.

Ta tahab luua tugevat suhet. Meeste loomuses on see, et nad tahavad pidevalt asju «parandada», seetõttu võib juhtuda, et pärast lahutust hakkab mees uut ja edukamat suhet otsima. Eelmine abielu õpetas mehele, milliste asjade eest tasub võidelda ja millistel asjadel tasub minna lasta.

Ta on aus oma soovide ja vajaduste suhtes. Paljud abielud purunevad, sest mehed ei teadnud, milliste omaduste naisi nad enda kõrvale tahavad. Pärast lahutust on see neile selgem ja nad liiguvad edasi kindla sihiga. Lahutatud mees võib olla oma soovide ja unistuste osas otsekohesem ja see võib väga värskendavalt mõjuda.

Ta on seksuaalselt kogenud. Lahutatud meestel on vallaliste meeste ees oluline eelis - nad on voodis rohkem kogenud. Nad on kannatlikumad, ei keskendu vaid iseenda vajaduste rahuldamisele ja tahavad naisele naudingut pakkuda.

Tal on abielule mõistlikud ootused. Kui enne abiellumist arvas mees, et abielu muudab suhte automaatselt imeliseks, siis pärast lahutust on ta ilmselt targem. Lahutatud mehed ei ela fantaasiamaailmas, neil on selge kujutluspilt abielust ja nende ootused abielule on realistlikud.

Ta suhtub naise vajadustesse tundlikumalt. Paljud lahutatud mehed on pärast suhte purunemist tunnistanud, et oleksid pidanud olema romantilisemad, tooma naisele tihemini lilli, kuulama naist rohkem ja tegema talle rohkem komplimente. Teisel korral on need mehed juba targemad ega korda samu vigu.

Ta on juba «treenitud». Kuna lahutatud mees on juba suhtes olnud ja naisega koos elanud, siis ei pea teda selles osas hakkama uuesti «treenima». Lahutatud mees teab, et ka temal on omad kodused ülesanded ja ta ei jäta näiteks prill-lauda tualetis üles. Ta teab ka seda, millal tasub naisel lasta üksi olla.

Kui tal on lapsed, siis aktsepteerib ta ka sinu lapsi rohkem. Lahutatud mehed, kel on juba eelmisest suhtest lapsed, ei käi uuele naisele laste saamisega peale. Võib juhtuda, et mees ei tahagi rohkem lapsi saada. Peale selle suhtuvad juba isaks saanud mehed emadesse paremini, seega on ta aktsepteerivam, kui naisel on ka eelmisest suhtest lapsed.

Ta on tõenäoliselt majanduslikult kindlustatud ja ta rahaasjad on korras. Ekspertide sõnul on lahutatud mehed reeglina majanduslikult kindlustatud ja võivad teenida ka rohkem raha kui vallalised mehed. Suhtes olemine on lahutatud mehele õpetanud ka seda, et raha tuleb kõrvale panna.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles